FREDAGSFILM: En inte aktivt frånstötande ASMR


Jag känner ett starkt äckel inför ASMR med människoljud, t.ex. röster, tungsmackande, hudprassel och tung andning. Men ljud från människors bearbetning av olika råvaror och material med nån slags härlig klang har inte alls samma vidriga vibb. Jag har hittat många sådana skatter på Youtube. Till exempel VVR VeTIVEr Shoe care.

En sko av hantverksmässig kvalitet kan bli fullkomligt söndertrasad och fortfarande gå att rädda. Den kan falla ner i en aktiv vulkan och repareras till i princip nyskick. Den sydkoreanska skomakaren, vars namn jag inte hittar någonstans, filmar sitt arbete i 4K och superkrispigt ljud, don’t mind if I do actually. Om detta inte får dig att antingen bli motiverad att lämna in sina skor till en skomakare, eller åtminstone få en djupare uppskattning för hantverket, så kan jag inte hjälpa dig. Den här helrenoveringen av ett par ballerinor från Chanel har snart 10 miljoner visningar:

3 Kommentarer

  1. wow, vilket hantverk. Skickade direkt vidare till min familj och vi har oooh:at och aaah:at.

  2. Det här var bland det mest meditativa jag varit med om! 😍 Och så roligt med ett livstecken från dig, blir så nyfiken och vill veta mer om ditt ”nya” liv. 🙂

  3. Jag satt bänkad till slutet 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.