Jag har aldrig slutat blogga. Men allt är förändrat.

Mariabergets Snickeri
31 grader i juli 2021 i Mariabergets Snickeri

Jag har inte uppdaterat på ett och ett halvt år. 🥴

Exakt alla stora delar av mitt liv har förändrat sen jag skrev det senaste inlägget; civilstatus, bostad och karriär är något helt annat idag. Jag och Eric har skilt (skiljt? skilt? va) oss, jag bor numera i Fredhäll och jobbar inte längre med juridik utan driver eget inom snickeri. Bytt bana. Skolat om mig. Heck, jag går ju en möbelsnickarutbildning nu! A new career in a new town.

Förändring har aldrig skrämt mig, och det känns fan häftigt att jag inte darrat på manschetten inför tre stora livsförändringar som alla kommit i princip samtidigt. Under tiden jag inte har uppdaterat har jag kontinuerligt hört från er som läser att ni saknar min blogg och att det är synd att den lagt ner. I mitt huvud är bloggen fortfarande igång, den har bara haft lite egentid. Den har funderat på om folk vill läsa om doften av tallkåda, eller hur jag navigerar runt i en ny värld tillsammans med min medseglare Calle, som jag driver snickeri med. Jag har tidvis velat lägga upp inlägg som bara består av bilder på vackra handverktyg. Försvinner alla beautylovers då? Kanske ska rikta in mig på att bli träslöjdsinfluencer.

Återigen är jag glad att jag äger min domän och skriver åt mig själv av hjärtats lust – pallar jag inte uppdatera then so be it. Men jag har fortfarande så mycket att prata om! Så vi ses väl här igen, snart, i sinom tid, så småningom, framöver, god willing, inshallah.

Eder alltid trogen,
A

21 Kommentarer

 1. Fan vilken king du är. Om din blogg blir till en snickarblogg I’m still in <3

 2. Huzzaaa! Jag har alltid läst din blogg mest för att jag varit intresserad av vad du tänker och har att säga om det du bryr dig om. Att det ligger flera stora förändringar och kanske modiga beslut bakom det du ägnar dig åt nu gör det kanske lite extra intressant.

 3. Det här gjorde mig JÄTTEGLAD

 4. men åh hej! vad oväntat och jättekul med ett inlägg från dig. skriv hemskt gärna om allt som har med trä och snickeri att göra. vi är i färd med att byggnadsvårda ett hus från 1850-talet, så jag är mycket mer av en trälover än en beautylover nuförtiden. började direkt googla möbelsnickarutbildning. har haft mycket tankar på senare tid om hur väl jag egentligen trivs med mitt högutbildade men mentalt och känslomässigt krävande yrke.. det hade varit intressant att läsa om hur banbytet gick till för dig.

  välkommen tillbaka! <3

 5. Ja!!!!!! Vill höra mer.

 6. Men ååååh Anahita!
  Vi vill bara ha DIG tillbaka!

 7. Men jaaa klart vi vill läsa om det! Precis som andra skriver här så är det ju dina ord och tankar som är det fina med den här bloggen. Modigt med de livsförändringarna!

 8. Älskade att läsa om dina tankegångar. Oavsett om det gällde beauty, politik eller Bowie ❤

 9. Ja jippi hurra!

 10. We stan! Oavsett ämne <3

 11. Heja dig som följer hjärtat och magkänslan❣️
  Vill läsa allt du vill dela om fin nya passion!

 12. Oj vad spännande jag vill gärna höra mer!

 13. Så imponerad av dig! Snälla berätta mer om hur du kom på att du ville lämna juridiken, vägen dit osv. Så nyfiken på dina tankar om ALLT! Heja dig!

 14. Du skulle kunna skriva om gröt som stelnar, det skulle ändå vara intressant. Fire away bara, vill läsa allt du vill dela med dig av! Gött att du är tillbaka. <3

 15. Vill höra om allt detta!

 16. Vill höra allt!!

 17. Men JAAA!

  Jag känner att en träslöjdsinfluencer är precis vad jag alltid saknat. Jag visste bara inte om det förrän jag läste det här. I´m all in! Bring it on! 😀

 18. Så kul att höra från dig Annahita, du har varit saknad. Oavsett om du bloggar om skönhet eller snickeri ❤️

 19. Har ingen bloggfeed utan går bara in på bloggar då och då, har spanat in här till och från senaste året och undrat lite vart du tagit vägen. Så kul med uppdatering!!! Älskar träslöjd, snälla bli trödlöjdsinfluencer!

 20. Men åh! Har saknat och längtat efter dina ord, på ett sätt som jag inte riktigt kan omsätta i egna ord. Men! Magkänslan på att se En Ny Rubrik för första gången på ett och ett halvt år: vilken glädje!

 21. Det här gjorde min dag!! Skriv vad tusan du vill, bara att instämma med tidigare kommentarer, det är ju DU som gör det intressant, inte själva ”blogginriktningen”. Men obs obs obs, ingen press. Varje inlägg är en gåva och det vore djupt oskönt av oss läsare att kräva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.