En läsare efterlyser

Ja detta är väl en humble brag om något, men det finns också en relevant fråga. Som jag inte kan svara på, eftersom att jag knappt hinner läsa bloggar längre.

Har ni bloggtips till Johanna? Bloggar om samhällsfrågor, konsumism och så? I så fall får ni gärna dela med er!

Snart är det ju för övrigt dags för bokslut. Året är snart över, köpstoppet är snart över, allt går gått så snabbt!

3 Kommentarer

  1. Nu handlar min blogg mest om psykisk ohälsa, men eftersom jag har gett mig själv en utmaning att konsumera mindre finns det några inlägg om det också. Välkommen att titta in, ni som vill 🙂 enokejsara.blogg.se

  2. Inte en blogg, men jag har tips på en youtubekanal! Hannah Louise Poston startade sin kanal 2018 när hon på grund av shoppingberoende införde köpstopp. Hon pratar mest om det angående beauty och hur det påverkat hennes mentalitet. Alla årets videos finns som spellista, men vill man ha kortversionen kan man kolla på check-in videorna. Detta år har hon kört med en budget istället för köpstopp, så inte lika drastiskt men fortfarande intressant att följa. Hon har ett ganska speciellt sätt att prata och uttrycka sig på, så man måste nästan se själv för att förstå!

  3. Min blogg 🙂 Är på mitt femte köpstoppsår!
    https://nouw.com/thejeanettishway

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.