Man mår bra

Här har jag ett inlägg att bjuda på, med ett ytterst hemmatvinnad röd tråd. Vi säger att temat är köpstopp och att må zen.

Jag har under våren deltagit i en kurs som heter BeChange, som handlar om att minska sin klimatpåverkan och klimatångest och samtidigt höja sin livskvalitet. Det var, kort sagt, väldigt givande. Stockholms Stads satsning Klimatsmarta Stockholmare pratade med eder edsvurna – se nedan:

Kan man leva ett fullödigt liv utan nya stuffs?

Og den lille lænk

Och jag vill slutligen tipsa om en fin liten länk. Forskare vid University of Arizona har kommit fram till att man inte blir lycklig av konsumtion. Och vi ba ja det visste vi ju redan men det är väl bra att få det bekräftat med solid vetenskaplig metod. Hallååå. Läs i Aktuell Hållbarhet: Minskad konsumtion bra för planeten och lyckan.

? ?

2 Kommentarer

  1. Alltså vill bara säga HEJA dig! Så jäkla starkt att göra en total U-sväng och bara äga det. Vilken förebild! Håller för övrigt med till 100 % om ökad livskvalitet, förut handlade ju livet mest om att se fram emot typ en resa, men nu har jag ju fått lära mig att stoppa in lycka överallt i vardagen och livet (klyschigt as it may sound) istället för att jaga ”lycka” under korta stunder.

    • Så jävla UNDERBART!!!!! att läsa såna här kommentarer! Emmy, det är så mäktigt att se hur lite man behöver för att må bra/ÄNNU BÄTTRE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.