Augusti på Lilla Häggedal

Fucking ÄNTLIGEN?!?!?

Tjena nerds. Jag har fått igång en gammal kamera, vilket jag gläds åt. Dagar i augusti är så jag vet inte, sorgliga? En grej som funkar halvt deppdämpande är att min första riddarsporre (Black Knight ⚔) börjar slå ut. Jag har misslyckats med i princip allt annat i trädgården i år.

Finns det inte på Jarbells är det inte värt att ha

Och att Sveriges bästa affär Jarbells i Björnlunda ligger 15 min från gården. Här finns allt: jordsäckar, blommor, cykeldelar, livsmedel, garn, målarfärg, hammare, kläder, bestick, hårfönar, trädgårdsbelysning, pooltillbehör, dockor, skottkärror och en expertis utöver det jag är van vid. Ägaren Lasse är också bland det finaste med den här butiken.

Tvååttor is bae

Att stå på altanen i den (ganska kalla, let’s be real) skymningen med mamma och bror, grilla körv och dricka tvååttor – fan livet är amazing. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.