FREDAGSFILM: Gene Simmons egna sminktutorial

Det här är en sällsynt liten glimrande pärla i internets lerpöl. Gene Simmons i Kiss har tillsammans med Cosmopolitan filmat en sminktutorial för hans ikoniska scenlook, och modellen är hans dotter Sophie.

Det är lika mycket en ljuvlig liten film och barn och förälder som gör saker tillsammans, som det är en insyn i hur pass seriös han är med sminket. Det är på allvar det här, vilket hans inledningsvis lite flamsiga dotter till slut inser. Att han dessutom har en märkligt lugnande röst gör att det här är ett klipp jag helt enkelt inte kan hålla för mig själv.

Hoppas ni får en vilsam samt fantastisk helg, mina små skiftnycklar, diamantpärlor, päronfjun!

2 Kommentarer

  1. Åh detta klipp var helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.