Samantha Ravndahl med 900 000 följare säger: No more PR

Jag fick detta skickat till mig appropå de val jag gjort om min konsumtion och mitt skrivande. Jag har hört talas om Samantha Ravndahl förut, men jag har aldrig kollat på hennes videos, eftersom att jag nog inte ingår i hennes målgrupp. Och jag är jättedålig på att hålla koll på alla ”nya” influencers, speciellt de jättestora. Men nu hamnade jag i hennes ljus och jävlar vad jag kan relatera till hennes tankar. 

Förutom att hon beskriver hur hon blivit överväldigad av mängderna produkter och emballage nämner hon också att hon blivit ”desensitized” för produkternas pris. Avtrubbad. 

Det betyder något att en gigant med 900 000 följare tar detta beslut och berättar så ingående om de tankar och händelser som föranlett förändringen. Det betyder nåt!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.