Intervjuad i Expressen

Hej mina snäckfrön. Häromdagen blev jag intervjuas av Atilla Yoldas på Expressen om att jag slutar skönhetsblogga och så lite om köp- och flygstoppet. Det är lite udda att se sig själv refereras till som ”31-åringen”, mycket kriminell vibb. Intervjun man man läsa här: Annahita, 31, slutar shoppa under hela nästa år. Cool beans!

Det rasslar in en del förfrågningar nu, jag hade absolut inte räknat med detta genomslag men är såklart väldigt glad över medieintresset. Det betyder väl att folk faktiskt bryr sig. Vi får se hur mycket som hinns med. Jag ska iallafall prioritera att skriva ett inlägg om tågresan till Paris, och ett köpstoppet. Hojta om det är nåt särskilt ni vill att jag tar upp!

Ni vet att jag älskar er va?

Puss and kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.