Ett inlägg från en av beautyvärldens inofficiella makthavare ?

HÖRRNI. Vilken jävla grej det är att bli citerad av ens favoritskribent, om ens favoritämne, i en av ens favorittidningar. Tidningen Arbetet har publicerat en text av Sara ”Kingen” Martinsson, där hon resonerar kring beautyboomen och dess klimatpåverkan. Jag tycker att det är så jävla bra. Behöver inte babbla mer, läs bara! Oj vad mallig jag känner mig nu.

Läs: När skönheten kan sätta världen i brand – Arbetet.

❤❗

3 Kommentarer

  1. Så himla bra artikel! Kortfattad och sätter verkligen fingret på så mycket som jag funderar på i dessa tider. Blev inspirerad att blogga själv om detta 🙂
    https://franckies.wordpress.com/2018/10/24/reduce-reuse-recycle/

  2. Yes yes yes! Älskar din blogg och dig för att du lyfter denna frågan.Tycker oroväckande få gör det på samma sätt som du och det uppskattas något enormt. Jag har helt och hållet börjat tröttna på flera bloggar jag läst sedan lång tid tillbaka och det är så trist. Är trött på reklamlänkar och inlägg som man inte vet vad syftet bakom dem är. Men kommer alltid åter till din blogg och älskar den så mycket. Sluta aldrig! /ett fan

  3. Jag är på! Fimpar flyget och tar tåget till Berlin. Struntar i julklappar och köper eko. Lets go! Tack för inspirationen och alla kan haka på. Bara man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.