Förresten

Hej mina silkesmaskar,

Herregud vilken fin respons jag fått på mitt förra inlägg. Det bara fortsätter att strömma in, trots att det var typ tre veckor sen jag publicerade. There’s a lot more where that came from, och trots att jag känner mig trött på skönhetsindustrin är jag inte trött på beauty generellt – framförallt är jag inte trött på skrivandet och på er som läser.

Jag har under våren och sommaren behövt öva på att släppa taget lite och vara medelmåttig, så jag kan lika gärna praktisera det här på bloggy också. För jag vill inte sluta skriva, jag vill bara sluta ha så jävla höga krav på mig själv. Publicera fler inlägg som är good enough, istället för att låta dem ruttna som utkast i flera år (true story).

Jag kommer också sluta med affiliatelänkar. Om jag menar allvar med att vara en röst som inte bidrar mer till överflödig konsumtion – men samtidigt fortsätter skriva om beauty – är ett rimligt steg att ta bort det ekonomiska incitamentet till att länka till inköpsställen osv. Eftersom att jag haft affiliatelänkar i nästan tre år nu kommer jag inte orka ta bort de länkar som redan finns, det rör sig om hundratals. Så de får ligga kvar. Men jag kommer inte lägga in nya.

Swedish air

Jag vet att jag är en klyscha som retar mig på sånt här men HERREGUD KOM IGEN

Jag kommer att fortsätta gå på pressmöten och ta emot produktutskick, och kommer såklart fortsätta att märka ut dem ifall de letar sig in på bloggen. Jag kommer dock göra det tydligare än förut. Jag kommer också fortsätta skriva mest om det jag tycker om, och inte så mycket om det jag inte tycker om (fast en riktigt saftig sågning är svår att motstå ibland).

Vi får se hur det blir!

3 Kommentarer

  1. Älskar detta. Känns som du vill framföra samma perspektiv på beautyintresset som jag själv vill ha i högre utsträckning. Och medelmåttigt bloggande låter alldeles lagom! Ser fram emot framtiden på bloggen! ?

  2. dorismatilda

    Det här låter så himla bra. Hoppas du hittar en medelväg som känns bra, ser fram emot att få läsa mer av det du skriver – och tror/hoppas din inställning kan smitta av sig lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.