No retouch

En grej jag sympatiserar STARKT med är att .FÄRG Collection har slutat retuschera sina annonsbilder helt, inte en dag för tidigt ärligt talat. Alla bilder på hemsidan är oretuscherade, det känns fett härligt och ovant att klicka runt och se mer verklighetsnära bilder. För att lyckas med oretuscherade bilder krävs det dock ett gediget hantverkskunnande, rejält bra produkter och en begåvad fotograf, och har man det kan man åstadkomma en sån här bomb ass bild på mig trots att jag vid fototillfället led av mitt livs värsta utbrott av stressfinnar. Man kan ana spåren av det på nedre delen av kinden, och den texturen har helt enkelt fått vara kvar. Jag ser mig själv och känner igen alla detaljerna av mitt ansikte, linjerna under ögonen, den där envisa hårtesten under örat, mitt peach fuzz som pga studiobelysningen är upplyst som en gloria… :’) Man ser t.o.m. röda blodkärl i ögonvitorna. Fett real. Jag önskar att fler företag följer efter och att vi så småningom ser en ny standard för sminkreklam.

Make-up och foto av den ljuvliga älvan Rasmus Petterson, a.k.a kaleidocolours.

En två timmar lång sminksession med den kameraskygga makeupkonstnären Rasmus Pettersson

2 Kommentarer

  1. Hej!!! Saknar din blogg! Hoppas du har det jättefett och att det är därför vi inte ser dig på bloggen så ofta <3 men du jag har en fråga!

    Tycker att det luktar lite trist på mitt kontor ibland och skulle vilja ha ett doftljus/diffuser av ngt slag för att piffa upp det hela. Saken är den att jag har mottagning i mitt kontor samt jobbar i en hälsovårdslokal, dvs INGA. STARKA. DOFTER. Parfym etc är inte förbjudet men som kotym är ju att en inte dränker in sig i vita blommor och ger alla migrän. Du fattar. Jag undrar därför om du har koll på något ljus/diffuser som ger en LÄTT doft, mild och trevlig, som liksom bara gör att det luktar… trevligt. Inte mycket eller så det distraherar eller ger folk huvudvärk. Bara lite hemtrevligt. Finns det ens? Mvh helt obevandrad i denna djungel då min sambo vägrar rumsdoft (tvåsamhet! A blessing and a curse. mest en blessing tho)

    Kramar från en trogen läsare!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.