Fina bryn för fjuttig peng

**Inlägget innehåller annonslänkar**

Konstig och härlig känsla att för första gången på flera år köpa smink med egna pengar… Jag tycker inte att någon av de nya brynprodukterna som hittat hem till Casa Whinar på sistone håller måttet (nej, inte ens den nya bryngelen från Idun som alla mina bloggvänner verkar älska, I may or may not återkomma till det senare) och jag behövde ändå en ny bryngrej. Lotten föll på en ögonbrynspenna som var väldigt populär i Beauty & Bullshit för ett tag sen; Viva La Diva Eyebrow Fine Liner (75 kr på Lyko).

Detta är något så simpelt som en ögonbrynspenna i eyelinerformat, närmare bestämt en sån där med en udd av små borst snarare än en filttopp. Produkten som helhet är en ovanligt lyckad kombination av applikator och formula; applikatorn medger tunntunntunna streck som liknar separata ögonbrynsstrån, och formulan är skir och lite vattnig, så linjerna inte blir för skarpa. Linjerna flyter fint in i varandra och skapar en bra grund på vilken ens egna ögonbrynsstrån skapar strukturen som gör att det hela ser ut som ett par hyggliga ögonbryn och inget ditritat. Håller bra gör det också, jag har inte upplevt något tjafs med hållbarhet ens på min feta hy.

Viva La Diva Eyebrow Fine Liner i nyansen Solo

Observera att jag på bilderna ovan har målat på två olika bryn, det var kanske dumt att inte göra en före och efter på samma ögonbryn men såna proffsmetoder har ni andra skönhetsbloggare för. 🙂 Jag tittar in ca en gång per kvartal, skriver nåt halvbra och lägger upp kassa mobilbilder – det är bara att tugga i sig. Hursomhelst vill jag helhjärtat rekommendera denna pissebilliga lilla stjärna. Sjuttifem spänn, fan helt sjukt ju.

2 Kommentarer

  1. Uppiggande med något som är bra och inte innehåller typ rent bladguld! Själv har jag helt övergått till att färga brynen hemma med den där billiga lilla grejen i rosa förpackning som räcker flera år. Det är succé!

  2. Jag är med dig angående Idun, tycker man måste ha bra fina bryn att börja med för att förstå hur man kan hylla den såpass — och att den har lätt att börja flagna om man tar/grejar för mycket?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.