& Other Stories Jardin Rhône Nail Polish Remover

**Inlägget innehåller annonslänkar**
& Other Stories
& Other Stories Jardin Rhone Nail Polish Remover

Minns ni den tiden i era liv när personer, företrädesvis manspersoner, klagade förorättat och högljutt på lukten av er nagellacksremover? Man blev nästan behandlad som att man sålt deras förstfödde så fort man tog fram sin flaska Gripens aceton. Well, de dagarna är över. In på scen: & Other Stories Jardin Rhône Nail Polish Remover!

& Other Stories skönhetssortiment fortsätter att överraska. De har en ny linje med ~*nAtUrLig BeAuTy*~ under namnet Paris Atelier, med lite snofsigare förpackningar och något högre pris. Jag fick i höstas hem en flaska nagellacksborttagningsolja (wat) från serien, med det onödigt skitnödiga namnet Jardin Rhône. Den är helt och hållet oljig, kommer i en glasflaska med guldtext och doftar lavendel. Något så behagfullt gör mig direkt skeptisk. Tills jag provade. Utan problem fick den bort krämlack med både under- och överlack, utan särskild ansträngning (utöver att hålla en mättad bomullspad i några sekunder över nageln, istället för att gnugga som en rabiat Triss-skrapare i Nyhetsmorgon). Den luktar inte bensinmack, och den lämnar inte den där torra uttorkade vita hinnan efter sig heller. Innehåller typ bara mandelolja och kanindrömmar, ja fråga mig inte hur den kan vara så effektiv för jag har tyvärr tappat bort INCI-listan.

Glitterlack kräver säkert nåt mer rejält än denna. Men ingen har tid för glitterlack längre ändå. Och med 90 kr flaskan är den dyrare än den där tjugolappen du lägger på Gripens aceton, men frågan är om det inte är en ganska lättköpt husfrid ändå.

9 Kommentarer

  1. Hahaha det här var den roligaste recension jag läst på länge. ”rabiat triss-skrapare” hohoho

  2. Vadå ingen har tid för glitterlack längre!!!! *offended*

  3. Du skriver så jävla bra! Vill be dig skriva oftare men fattar…. Asså rabiat triss-skrapare i nyhetsmorgon, kanindrömmar, lättköpt husfrid! Du är ett geni kvinna!

    • Hahha, jag kämpar på med mina bokstäver, vad fint att höra att du uppskattar det. Ska försöka skriva oftare, saknar det! KRAM!

  4. Hej bästa Annahita ❤ avundas så din och din mans doft bibliotek! Jag och min sambo har nyss flyttat till en ny lägenhet och av någon härlig anledning så doftar det ibland lite av saffran. Doftade runt lite hos Armani på Åhlens city och föll PLADDASK för Armani Prive Oud royal, kändes som att det kunde vara en perfekt gemensam doft för oss! Jag är mycket svag för saffran, amber och vanilj typ men kanske även oud (vet ej riktigt hur det doftar). Nåväl, det lite tråkiga var att jag inbillar mig att när doften hade lagt sig på armleden så doftade det mest tvål? Har beställt ett litet sample så får väl utvärdera men, min fråga till dig: har du något annat fint doft tips till oss? Gärna saffraninslag och helst en nisch och lyxig parfym då jag vill att det blir som vår signatur ;). ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.