Snabba zombiebryn med bryngel

**Inlägget innehåller annonslänkar**

Scusi jag har ett litet superbasic inlägg nu, men fan jag kan väl inte skriva en novell varje gång jag ska pubba nåt här.

Jag har börjat jobba nu och när jag fick min första lön förra månaden kände jag verkligen hur den låg och brände på kontot. Kände ett otroligt osunt behov av att tvinga mig själv att köpa något, så jag jagade runt på NK efter nåt som kändes lyxigt. Det slutade med att jag köpte smink……. På MAC…… Jag har inte köpt smink på flera år och har aldrig varit imponerad eller ens intresserad av MAC så ja jag överraskade mig själv.

Men det blev ändå nåt användbart. Det regnar ju produkter över mig men ingen jävel har skickat ögonbrynsgel, ni vet sån färgad i mascaraformat, på ett år säkert. Jag har ingen sån hemma och har längtat efter en varje morgon i ett år nu. Det betyder nog inte att den produkttypen är ute, bara att jag fortfarande är en fringe blogger på många sätt, haha.

Aja det blev iaf Pro Longwear Waterproof Brow Set från MAC, i svartbruna nyansen Ebony Brown (ca 170 kr på Kicks). Den har underlättat mina morgnar i en månad nu och ingår i min zombieneccessär, dvs. där jag har mitt idiotsäkra lättanvända smink jag kan applicera halvsovandes. ? Perfekt på ca varje vardagsmorgon!

En av mina kända swatchbilder *top quality HD*

Ändå goa bryn, erkänn!

Färgen är perfekt och resultatet blir så MAFFIGT. Brynen blir fluffiga och rejäla och formulan smular inte. Det ser perfekt ut ända till läggdags och man kan enkelt applicera mer ovanpå om man ska vidare ut på kvällen. Schysst pris också. Ja.

Nu är detta inlägg färdigt ty jag har inget mer att säga! Hejdå!

En kommentar

  1. Åh, kan du inte berätta mer om dina favoriter i zombienecessären? Med en liten bebis finns det inte tid att stå och finlira, men lite smink vill jag gärna hinna få på innan jag går ut och träffar folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.