Hej, jag gillar er

En tjej som e blessed

Använder ni Timehop? Det är en app som visar vad som hände i ens sociala medier detta datum förra året, förrförra året, för tre år sen, fyra år sen, osv. Idag dök det upp en rad tweets jag skrev den 2 september 2016, dvs. exakt ett år sen. Såhär skrev jag:

”Jag var på möte med en bizniz igår. De sa ’Dina läsare är inte som andra bloggläsare, de är som dina vänner och jämlikar’. EXAKT SÅ ÄR DET! ’Det märks att många av dem vet mer om beauty än du och gladeligen hjälper andra läsare i kommentarsfältet’, samt ’De är inga passiva mottagare som blir tillsagda vad de ska köpa, utan de är engagerade och aktiva medskapare’. Mitt kommentarsfält präglas verkligen av en generositet och genuin välvillighet. Folk är öppensinnade, FETT SNÄLLA och kloka, de visar alltid internet från sin bästa sida. Kan inte nog betona hur otroligt blessed jag är. Inga haters, bara lovers. Jag måste bli bättre på att bekräfta mina läsare och belöna dem för sitt engagemang och allt de ger mig.”

Det var så bra att jag blev påmind av detta, för strax efter att jag skrev det där så drog plugget igång igen och jag var inne i den karusellen så länge att jag glömde bort lite saker, hehe. Jag ville iallafall dela med mig av detta till er, för det är viktigt för mig att ni förstår hur mycket jag uppskattar er. För det är verkligen så som de företagsrepresentanterna sa i september förra året, det märks på långa vägar att vi på den här bloggen är något annat. Finns det något ni vill att jag gör eller skriver om, eller vad som helst. Fler tävlingar? Skriva om andra ämnen? Jag vill visa min uppskattning på något sätt men vet inte exakt hur, har ni några önskemål eller idéer?

Puss från eder trogna.

5 Kommentarer

  1. Det är anledningen att din blogg är en av de bloggarna som jag håller koll på (läser knappt bloggar längre)? Jag som fattig von pank (eller är medelklass men u know) älskar diverse smarta lösningar/lifehacks/flera sätt att använda samma produkt eller inspo för att tänka nytt kring sitt vardagssmink (och då samtidigt inte tänka att en måste köpa en ny rosa ögonskugga). Sen så älskar jag när du skriver om parfym och fancy ansiktsbehandlingar (som det du visade i din story, med nån ljusmask!?!? Vill veta aaaallt!!!) Det är sååå mysigt! Sen så ja tävling tack!!! Xoxo

  2. Och vi gillar dig, jättemycket!! Inga önskemål (förutom kanske fler uppdateringar på bloggen hehe, men fattar tidsbristen pga var själv ”nyss” juriststudent) för du är redan så bra! Älskar att varje inlägg är så välskrivet, så mycket kvalitet! TACK!

  3. Jag är väl ingen trogen läsare, men jag läser din blogg med STORT intresse. Jag blev så glad (och lättad?) när du skrev inlägget om konsumhets och att vi inte behöver köpa en massa produkter bara för att någon annan säger det. Det är ju egentligen självklart att vi inte behöver det, men å andra sidan så lätt att fastna i köpmani när man läser en handfull beautybloggers som alla testar nytt hela tiden. Så tack för den påminnelsen! Jag bär dina ord med mig i bakhuvudet och tänker alltid efter två, kanske t.o.m tre, gånger om jag behöver denna produkt. För det mesta klickar jag inte hem nått överhuvudtaget. Vilket är bra. För min plånbok.

  4. Jag gillar dina inlägg när du är kritisk mot konsumtionssamhället och den ständiga utseendefixeringen. I ditt senaste ama-inlägg ställde jag en fråga om ”modet/överanvändingen” kring att kalla sig feminist och om man kan begära någon slags motprestation av feminister. Skulle asgärna läsa ett mer utförligt inlägg om det. Ditt svar var supernice och genomtänkt men jag tycker det är så pass intressant ämne/paradox/knepighet att jag vill ha mer!!
    Sen tycker jag det är svinnice att få hudvårdtips för oss med lite fetare hy! Känns som alla andra bloggare är torrisar(!!!???!?!)

  5. Jag är förmodligen sämst i världen på att kommentera eftersom jag alltid tänker att ingen bryr sig om vad jag skriver, hehe… Men! Jag älskar när du skriver om produkter för fet hy! Håller med Stina där, känns som att alla andra bloggare är torrisar och själv är jag som ett Bregottpaket i fejset. Skulle även gärna läsa mer om typ förvaring av allt sittsmink och hudvård, även om jag säkerligen inte har i närheten av vad du har så känner jag att mina produkter tar över badrummet (bor liksom på 50 kvm) och vet inte hur jag ska förvara det på ett smidigt sätt?! Och hur håller man sig ifrån att gå på hajpandet av alla nya produkter hela tiden, sånt som man egentligen inte behöver? Om man är nöjd med sin hudvårdsrutin, hur låter man bli att köpa nya grejer bara för att man blir sugen på någon ny produkt och vill ha ”lite spänning”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.