James Read H2O Tan Mist

**Inlägget innehåller annonslänkar**

Älskar man inte allt med spray och mist? Det är verkligen dags att flera företag ser över möjligheterna att utveckla produkter så att de kan förpackas i sprayformat – det är helt överlägset i vissa produktkategorier. Varför ingen gjort en brun utan sol i sprayformat förut är en gåta, till exempel. James Read H2O Tan Mist (259 kr på Hudoteket) är… ja alltså jag ska fatta mig kort – det är ett sjukt bra köp av flera anledningar.

1) Ofarlig solbränna. Först och främst är detta en brun-utan-sol-produkt, som ger en schysst glow i en naturtrogen ton, som varken riskerar att ge upphov till förtida åldrande eller cancer. James Read rekommenderar själva att använda misten varje dag som en del av hudvårdsrutinen, men jag tycker att det räcker med nån enstaka gång i veckan, ingen idé att slösa med produkt i onödan. Men den funkar. Det syns. Osv. Se bild längre ner. Min bror sa häromveckan att jag ser ”fräsch och brun ut” – han kommenterar vanligtvis aldrig hur jag ser ut men NÅT hade hänt! Det såg till och med han. Och med ”nåt” menar jag James Read H2O Tan Mist.

2) Rosenvatten och fuktgivande ingredienser. Det är alltså inte bara en BUS-produkt, utan ger a lil’ sum-sum till hudkostymen.

3) Ashärlig att använda. Bra spraymunstycke som ger en svalkande sprits som faktiskt känns. Jag är inte speciellt road av ansiktsmistar som är så finfördelade att de inte känns (Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist och ACO Rescue Mist, I’m looking at u), men H2O Tan Mist hör inte till den kategorin. Rejält svalkande, känns mjukgörande men inte flottig. Doftar kanske lite udda, men det gör alla BUS-produkter.

Så, hur presterar den? Jag försökte spraya lite på axlarna och armarna en dag, och tänkte såklart inte på att man kanske kan behöva ”fördela” sprayen litegrann över större ytor. Såhär såg armen ut efter ett par timmar, där vätskan runnit lite:

Så ja, den funkar. Men ska kanske användas mest till ansiktet. Där upplever jag inte att man behöver göra något annat än att spraya och låta den torka in ett par minuter.

Prima vara! Whinar approved.

5 Kommentarer

 1. Låter inte olockande direkt. Hur…blir den sen då? Tvättar man bort det bruna till kvällen eller riskerar det att fastna och byggas på till någon slags färgglad kaka mot slutet av sommarmånaderna?

 2. Den låter verkligen lockande! Gillar när brun utan sol inte behöver bli ett extra steg i rutinen utan kan ingå i ett av de andra stegen. Det jag undrar är bara om det inte är stor risk att få fläckar på kläder mm när den är i sprayform?

 3. Alltså JA på 8 hour misten! Älskar den djupt men ändå, varje gång jag använder är det typ O_o KOM DET NÅT NU?

 4. Madeleine Lundgren

  Heeej Annahita! Jag är en slav under din gudinneblogg och du verkar helt enkelt va så jäkla grym brud! Du utstrålar power och du inspirerar mig på så många mer sätt än endast inom beautyområden. Känner igen mig i mycket du skriver och känner mig som en liten osynlig cybersyster ?
  Jag har en liten fjuttig fråga till dig.. Jag har febrilt letat efter ett najs kvinnosymbol smycke men inte hittat något som faller mig i smaken designmässigt förrän.. jag såg ditt! Var har du inhandlat denna dinglande skönhet?
  Kram o trevlig helg!

  • Madeleine! <3 Cybersyster. Så jäkla underbart. Din kommentar fick mig att le mitt i natten. Vad fin du är.

   Jag har fått mitt fantastiskt fina smycke i trettioårspresent av mina kära vänner. De har köpt det hos Feministsmeden tror jag! Kolla in hennes awesome prylar på feministsmeden.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.