bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara

När jag såg att Ida verkligen gillade bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara Petite Precision Brush (lite för kort namn kanske) krafsade jag fram den ur mina gömmor och förberedde mig på att hitta min nya favoritmascara. Eftersom att jag vet att hon också är ett fan av en av mina bästa mascaror, Apoliva Dubbel Effekt, tänkte jag att det ju måste finnas nåt slags kausalitetssamband mellan mascarorna hon gillar och de jag gillar. Tyvärr kunde jag konstatera att mitt sminkliv inte får vara så enkelt att jag bara rätt upp och ner använder samma mascaror som Ida, för bareMinerals Lash Domination med den lilla borsten funkar inte alls på mig. INTE ALLS. Herregud, vilken katastrofmascara! ? Den kräver _så mycket arbete_ för ett resultat som i bästa fall kan beskrivas som ”helt okej”. Det är svårt att få den att inte klumpa sig, och den lämnar enorma guckor av mascara på fransarna för att konsistensen är så flytande, och har dessutom alldeles för lång torktid. Mascaran tynger också ner fransarna och raderar alla tendenser till fin böj. Har fan inte tid med sånt här!!!

Dem Superprofesh Swatchbilder Som Inte Alls Illustrerar Min Poäng *smh*

Jag har även testat mitt ultimata mascaratrick, dvs. att låta den torka ut lite i några veckor så att konsistensen tjockar till sig om den varit för lättflytande i början. Det hjälpte inte alls. Det kanske är gummipiggsborsten som är problemet? Jag kan knappt komma på en enda mascara med gummipiggar som funkat för mig – jag lyckas alltid sticka mig själv i ögat och fransarna blir skitfula på köpet. Jag kommer hålla mig till de klassiska stora toaborstarna hädanefter, typ Apoliva Dubbel Effekt och Marc Jacobs O!Mega Lash. Tur att jag har nån slags riktning i mitt liv på mascarafronten ändå.

3 Kommentarer

  1. Åh men alltså benefits They’re Real är på riktigt den mest magiska mascara jag någonsin haft ich sen har gummiborsts! Har du testat den? Fick den som en test för fyra år sedan och inte velat byta sedan dess. Sitter som berget trots den inte är vattenfast (man kan tom ta spontana kvällsdopp såhär i sommartider utan pandalook), ger långa och separerade men ändå fylliga fransar plus klumpar ej! Dock bäst när den fått torka till lite

    • Asså, ja, jag har faktiskt testat den! Är inte helt övertygad??? Hatade den inte men det var inte nån blixtförälskelse heller liksom! Tror att gummiborste bara passar vissa typer av ögonfransar!

  2. Haha, jag gillar också Apolivas Dubbel effekt och gillade inte alls den här. Föredrar också toaborstapplikatorer framför fjösiga gummipiggar. Kanske jag kan bli din mascaratvilling?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.