Hej på ett tag!

En pixlig pion. Luktar gott och lite mögligt vid min arbetsplats just nu.

Nu går mina studier in i det mest intensiva skedet under alla de år jag pluggat; det är en vecka kvar till deadline av min examensuppsats, och därefter följer opponering, några tentor och examen. Som ni förstår kommer fokus inte att ligga på bloggandet alls, även om jag saknar den och er. Håll tummarna för att min hjärna håller ihop veckan ut. Jag återkommer senare i sommar med inlägg om doftpinnar, mer parfymer, ny hudvårdsrutin och annat ljuvligt trams!

Ta hand om er och varandra!

PS.

Vad fan har hänt med bildkvaliteten i WordPress? De verkar ha börjat komprimera ner bilder in absurdum, absolut ALLT är grynigt! Ber om ursäkt för det, så jävla trist att kolla på pixliga bilder ju. Har tyvärr inte tid att lösa det just nu, haha.

4 Kommentarer

  1. Lycka till med allt!! Vi finns kvar när du kommer tillbaka! <3

  2. Lycka till!!! Längtar tills du kommer tillbaka <3

  3. hoppas Sara vinner 🙂

  4. Lycka till med din uppsats! Tvekar inte på att den kommer att bli grym, precis som allt annat du gör 😉 Ta hand om dig så länge :)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.