FREDAGSFILM: There is an idea of Margot Robbie, some kind of abstraction

God fredag mina kära silveröron,

jag har hittat en rolig fredagsfilm igen. Det är Margot Robbie som fått spela in nåt slags skönhetsrutin-koncept hos Vogue. Det är en göttig blinkning till American Psycho och den perfektionistiska psykopaten, en rätt välanvänd stereotyp i västerländsk populärkultur. Jag önskar att min skönhetsrutin var sådär genomtänkt och regelbunden (och att jag hann göra morgonyoga på min balkong i LA varje dag), istället är den bara en oregelbunden ol’ mess, ja ett oupphörligt hoppande mellan burkar. Är i en sån period igen, har ingen riktning alls i något enda avseende av min vardag. Kanske kan kosta på mig att lägga in två skedar i kylen iallafall.

Jaja. Puss och hej!

3 Kommentarer

  1. Mycket rolig! Själv har jag plötsligt ett jobb som innebär att jag behöver stiga upp 03.00 ett par dagar i veckan och då blir det inte mycket till rutin kan jag meddela. Mer en form av tyst panik i badrummet.

  2. spetsflickan

    Shit har sett den där typ 30 000 gånger… Älskar den! Och hennes röst är så nice att lyssna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.