TRE TOMMA: Det är mars, snart april 

**Inlägget innehåller annonslänkar**


Redan de gamla grekerna sa: det känns hemskt i magen att slösa produkter och därför känns det gött när förpackningar är tomma! Här är några som legat och skramlat i min tomma låda under mars månad:

La Roche-Posay Serozinc (64 kr på Lookfantastic): En fantastisk läsare skickade denna till mig p.g.a. denna klassiska orsak: köpte 2-pack, gillade inte produkten, har en över. Eftersom att Serozinc är en legendprodukt för feta hudtyper tänkte vi båda att den säkert kan passa mig – och ja den ”passade” ju men den gjorde inget alls tyvärr. Kändes som att spraya helt vanligt agua i plytet, även efter att jag använt upp hela flaskan. Kanske har andra bättre framgång med denna produkt! Folk verkar älska den mot fet hy och tendenser till orenheter. Hursomhelst – tack Ziggi för denna ultrafina gest!

★ Korres Velvet Orris Violet White Pepper Showergel (11 euro hos Korres): Ännu en gåva! Min sister from another mister köpte med sig denna till mig från en Greklandsresa förra sommaren, LOL SOM OM JAG BEHÖVER PRODUKTER, sa jag, men SOM jag älskat denna!!! Helt otroligt doft, mycket lyxigare än man väntar sig av priset. Jag är mycket förtjust i duschprodukter som doftar mer ”komplext” än bara citrus/äppelblom/fräscht. Denna doftar tantparfym, känns svingött mot huden och löddrar fint. Torkar inte ut heller.

★ Combinal Velvet Lashes (ca 560 kr): Ett ögonfransserum som lovar starka och fylliga fransar för asmycket pengar. Jag har testat Magic Lashes från samma märke, med stor framgång, fick sjukt fina fransar av det serumet, så förväntningarna var höga. Eller de var inte ens höga – jag utgick ifrån att jag skulle se effekt. Effekten uteblev. Kanske att fransarna blev ännu mer spröda? Och några trillade av. Det händer ju iofs hela tiden och det är svårt att säga om det är pga hårstråets naturliga livscykel eller om det är pga serumet. Men imponerad blev jag icke! *pressprov

Puss och tack för att ni finns! Ni gör mig glad!

3 Kommentarer

  1. Tantparfym! Om irisdoft! Aaaaah, gråter flöder nu!

    😛

  2. Annahita! Ett jättebra tips som jag använt mig av är att sova med kokosolja eller avokadolja på ögonfransarna. Det gör stor skillnad och är bättre än något ögonfransserum. Man ser verkligen att ens fransar har blivit längre och alla som jag har rekommenderat det till har sett skillnad 🙂 Samma sak gäller ögonbryn. Har alltid haft väldigt tunna ögonbryn men med avokadoolja så har jag faktiskt fått mycket tjockare ögonbryn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.