Ny intervju

Häromveckan blev jag kontaktad av iUSBäraren, som ges ut av Juridiska Föreningen i Stockholm. Vad ÄR det för namn? undrar ni, ja det verkar vara både en ganska banal men också poetisk ordvits; det uttalas ”ljusbäraren”, ius är ungefär ”lag” på latin, så man tänker sig att den tilltänka läsaren, dvs. juriststudenter i Stockholm, bär både rättsstaten och framtiden (ljuset) på sina axlar. Myser ändå till lite av sånt här.

De frågade mig och ett gäng andra studenter om våra icke-juridiska extrajobb, och ja mitt extrajobb är ju det här, att blogga! Som det verkliga proffs jag är så försökte jag fota av uppslaget så att även ni kunde läsa intervjun någorlunda. Man kan klicka på bildur så kommer det upp en större version.

Taco hej!

2 Kommentarer

  1. Go Annahita! Gillar sa himla mkt med dig, tack for bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.