FREDAGSFILM: Un sale charisme

Min bror visade detta klipp för mig förra veckan och jag insåg direkt att den måste upp här. Det franska producentteamet The Blaze senaste släpp Territory har en video som har fått kommentarsfältet på Youtube att svämma över av kärlek. Folk skriver med översvallande känslor (på franska, dessutom) om hur fantastisk huvudkaraktären är, en virvelstorm av karisma och energi. Hur ovanligt det är med kärleksfulla nyanserade porträtt av nordafrikanska män – kanske de allra mest demoniserade männen i väst. Min skolfranska räcker hela vägen för att förstå kommentarsfältet, det jag lär mig om fransmän med nordafrikanskt ursprung betyder mycket.

Se dessa magnifika minuter genast, och älska ditt liv och dina medmänniskor mer än vad du trodde var möjligt. Life is grand.

5 Kommentarer

  1. Wow, så bra filmat!

  2. Fråga ang. solskydd: man ska tydligen ta på spf flera gånger om dagen (under vår/sommar) – hur gör man då? Förstår inte hur det är meningen att man ska ta på kräm ovanpå sminket, efter typ två timmar igen…. Undrar också om man kan ta solskydd under ögonen? Det är där jag har flest små rynkor.

    Din blogg är grym!!!!!!

    • Jamen eller hur, denna eviga fråga! Jag brukar ärligt talat inte bry mig så mycket om det där, såvida jag inte är i ett soligare klimat och ligger på stranden. Då försöker jag bättra på efter 2-3 timmar. Det finns inte en chans i världen att jag orkar tvätta av mig sminket och smörja in mig igen, för att göra om allt igen, en vanlig dag på jobbet…

      Jag tror att alla har flest små linjer runt ögonen och andra rörliga delar av ansiktet. Jag brukar undvika solkräm nära ögonen eftersom att de är så känsliga. Kör på solglasögon istället! Det finns dock många solskyddskrämer som är anpassade för ögonen, eller rena ögonkrämer som innehåller SPF, kan vara värt att titta på! 🙂

  3. Å!!! Magisk ?✨?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.