Wing it

**Inlägget är ett samarbete med .FÄRG Collection, läs mer i min PR-policy**

Hey hey hey grisgrodor!

Ett skepp kommer lastat med ett stycke eyeliner från .FÄRG Collection, närmare bestämt en liten burk som heter Wing It Liner (229 kr hos .FÄRG Collection). Innehållet i den lilla frostade glasburken är vattenfast, nattsvart och torkar sådär riktigt sammetsmatt. Hållbarheten är kanske det absolut bästa med den här produkten – den är inte svår att tvätta av, men den sitter där den målats fram till det att du faktiskt vill – internt har den kallats för ”Fuckboy eyeliner” för att den tål en och annan tår. Ja det säger väl ändå allt man behöver veta om formulan. Jo en grej till; den är perfekt för att smeta ut som en enkel messy sotning, ba grunda med lite puder – perfekt för flottiga ögonlock!

Här har ni dock en look som är allt annat än messy:

Det ni ser är ett helt vanligt ansikte som av en händelse råkar sitta fast på just mitt kranium. Detta gamla anzikt har blivit sminkat av fantastiska Rasmus Pettersson, modell och makeupartist hos huset .FÄRG, och hans syfte var att lyfta fram stjärnprodukten Wing It. Vi har knåpat ihop en liten pictorial över hur han gjorde:

Not too shabby huh? Önskar att jag var lika duktig som Rasmus på den där sylvassa laserskurna vingen, om jag hade fått till det sådär skulle det vara helt by accident, haha, otålig for life. Rasmus är modell och fotograf hos .FÄRG och har även gått deras MUA-utbildning, ja det är väl en gedigen utbildning som skiljer agnarna (mig) från vetet (Rasmus) när det kommer till exempelvis laserskuren eyeliner. Läs mer om utbildningarna här: Makeupstudion.com, och klicka runt här bland deras gamla alumner – ja ni känner igen många!

Vill även passa på att slå ett slag för Makeupstudions korta kurser för den som inte vill committa till en hel yrkesutbildning för att sminka andra ansikten. Man kan också gå en kurs på ett par timmar för att vässa sitt eget sminkgame, ÄR DET SÅ FEL att vilja gå en kurs för sin egen skull?? Om man t.ex. har kört fast och är trött på lata bloggare som kan låta hela veckor gå utan att uppdatera en enda gång… (I’m looking at YOU, Annahita). Makeupstudion har korta kurser på nån enstaka timme (ett eller flera tillfällen) för t.ex. jobbsmink (ja!), smink för mogna ansikten 50+, contouring/strobing, en för enbart bryn (ja!!!), en specialkurs med Naboughal från Melanin Queens där sminklovers med mörka hudtoner får tips och handfasta råd om hur man kan navigera i den här tragiskt beiga sminkdjungeln, en specialkurs för att enbart sminka ögonen, etc etc etc. I alla kurser ingår även sminkprodukter för en del av kursavgiften, VÄRT! Det finns alltså en HEL DRÖS med roliga kurser för oss vanlisar som kanske inte tänkt jobba med smink men ändå älskar smink mer än livet.

PS. Det finns en annan pictorial med göttiga eyelinertips hos .FÄRG, kolla här: SÅ LYCKAS DU MED DIN EYELINER. Notera särskilt vad som står angående löspuder och svamp i första steget, genius! Jag trodde ärligt talat att jag kunde alla tricks tills Rasmus gjorde detta på mig, kan vara värt att prova själv!

8 Kommentarer

  1. Svimmade och dog på pendeln när jag såg ansiktsbilden. Ojojoj. Strålande sminkat också!

  2. Jag har precis köpt chokladpaletten från färg och vilka j—la underbara skuggor! Fantastisk kvalité och perfekta nyanser! Enda problemet är att jag fått ett extremt begär efter typ allt i färgs sortiment!!!!

  3. Vad har du på läpparna??? Är det också från Färg? /Lena

  4. Men åh, vilken snygg bild på dig! Och sminkning! 🙂

  5. omg Kannahita Kardashian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.