& Other Stories Sequin Ray Luminising Quad

Yo häromdagen undrade jag ju faktiskt varför man ska ha en highlighterpalett. Och här kommer ett inlägg om en highlighterpalett. Bear with me. Highlighters är svårt! De mest förekommande bristerna är att de antingen är för dammiga om det är puder eller för kletiga med dålig hållbarhet om det är kräm, de kan också vara för glittriga, eller inte tillräckligt pigmenterade eller se ut som kollektivtrafikssvett. Jag har hittat en highlighter i krämform som är faktiskt är helt perfekt, ja jag kan inte komma på några problem alls med & Other Stories Sequin Ray Luminising Quad. Det är en liten palett med fyra nyanser med samma formula: champagne, vitsilvrig, rosa och bronsig – de har tyvärr inga egna namn vilket är irriterande. Färgerna går dock att särskilja sinsemellan, även när produkten är ordentligt utblandad, nice.

Formulan och finishen är det bästa med denna produkt (förutom priset!!!). Formulan är ganska mjuk och krämig, men har ändå en torrhet i sig när produkten appliceras. Denna lilla detalj är något som en flottequeen som jag uppskattar mycket, för då vet jag att det är större sannolikhet att produkten sitter kvar. Finishen är kanske det absolut bästa (förutom priset!!!) – den har en riktigt fin, mjuk, helt ”sömlös” wet look. Den har definitivt karaktären av lyster eller glow, snarare än glitter eller skimmer. När jag precis hade fått den, förra våren, använde jag i princip enbart den champagnefärgade, men eftersom att jag älskat formulan och finishen så mycket har jag även petat på den rosa, dvs. nyansen jag aldrig trodde att jag skulle använda. Uppskattar nu rosa highlighter, även på mig själv?!?!?

Detta goda alltså, till det facila priset 170 kr. Tror att det är ytterst få som blir besvikna på denna lilla budgetstjärna.

Även Kicki Norman har skrivit om denna palett, fotona är från när vi var i showroomet som tillhör & Other Stories PR-byrå. Kolla in mina och Krizz’ lystna giriga små sminkfingrar som ska ner i paletten och pilla!! Ljuvligt. Dagen efter dog Prince. 🙁 Minns det som igår.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

 1. Tack för tipset!
  Har du testat Becca? Du måste testa Becca men jag håller med dig att denna och faktiskt även H&M:s egens highlighter stick är riktiga budgetfynd!
  Så kul att träffas på Daisy Beauty Awards!
  Kram!!

 2. Jo, tänkte även tipsa om colourpops highlighters, jag fick hem en igår och jag säger bara WOW för 8 USD är dessa verkliga fynd, nu fraktar de dessutom till Sverige vilket är ett stort plus (trots tullavgifter) 🙂

 3. ”Tog en paus” i mitt s.k. köpstopp för att beställa hem denna :))) har letat efter en highlighterpalett utan skimmer länge! även om den mörka nyansen är för mörk för att användas som just highlighter kanske den är fin som ögonskugga?

  • Jag har Hourglass highlighter palette. Där finns en mörk highlighter, tanken är att man ska blenda in den med sin bronser/contour, för ett fint skimmer, så du kanske kan testa det? 🙂

 4. Hej Anahita!!
  Jag har under många år haft problem med akne, (finnar, pormaskar, white-heads, fet hy you name it..) och har provat många produkter genom året för att hitta en bra rutin! Just nu så använder jag en rengöring från Eucerin, som är till för att hämma talgproduktion, morgon och kväll, och exfolierar huden två gånger i veckan med en skrubb från Clinique, anpassad för oljig hy. Det jag skulle behöva tips om är framförallt en bra ansiktscrème som inte täpper igen porerna och som minskar uppkomsten av finnar och fet hy! Och som ger fukt!! (Extra plus om den kanske har spf/solskydd och kanske läker gamla ärr också?) Alltså typ en mirakelcrème haha. Jag har provat många crèmer men inte hittat någon som har gett fukt och varit lättabsorberad utan att ha gett fullt av finnar, pormaskar och glansig hy i slutet av dagen! Skulle vara sååå tacksam om du har några bra tips? <3 Och sen, finns det något mer steg i min enkla hudvårdsrutin som jag borde lägga till? Använder för övrigt ingen foundation eller puder!
  Tack på förhand för svar! <3

 5. Hej Annahita!!
  Jag har under många år haft problem med akne, (finnar, pormaskar, white-heads, fet hy you name it..) och har provat många produkter genom året för att hitta en bra rutin! Just nu så använder jag en rengöring från Eucerin, som är till för att hämma talgproduktion, morgon och kväll, och exfolierar huden två gånger i veckan med en skrubb från Clinique, anpassad för oljig hy. Det jag skulle behöva tips om är framförallt en bra ansiktscrème som inte täpper igen porerna och som minskar uppkomsten av finnar och fet hy! Och som ger fukt!! (Extra plus om den kanske har spf/solskydd och kanske läker gamla ärr också?) Alltså typ en mirakelcrème haha. Jag har provat många crèmer men inte hittat någon som har gett fukt och varit lättabsorberad utan att ha gett fullt av finnar, pormaskar och glansig hy i slutet av dagen! Skulle vara sååå tacksam om du har några bra tips? <3 Och sen, finns det något mer steg i min enkla hudvårdsrutin som jag borde lägga till? Använder för övrigt ingen foundation eller puder!
  Tack på förhand för svar! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.