TRE TOMMA: Lite hudvård 

**Inlägget innehåller annonslänkar**

  • M. Picaut Happy Sparkling Body Wash (229 kr på Hudoteket): En otroligt väldoftande duschgel, den doftar väldigt likt (om inte exakt likadant som) en annan produkt i M. Picauts sortiment – deras utmärkta mousserengöring som jag skrivit om här och här. Doften av citronmyrten fyller hela badrummet när man duschar med denna, den känns lyxig och löddrar på bra, men kanske borde man jobba lite på att tjocka till konsistensen lite, för detta är ännu en sån där rinnig duschprodukt som tar slut lite väl fort. Om man sätter ett snäpplock uppe på tuben istället för i botten får man bättre kontroll, hett tips till M. Picaut!!! Känns hursomhelst inte alls uttorkande, perfekt under vinterhalvåret dårå.
  • Bioline Aqua+ Nectar in Drops Intense Moisturizer (395 kr på Hudoteket): Ett saftigt hyaluronsyrepackat serum, fullt jämförbart med min bästa fuktserum, Sensitive Skin Soothing Serum från Murad – till lite mer än halva priset! Kommer i en exemplarisk förpackning; tjock glasflaska med pipett. En av hyaluronsyrorna i detta serum bildar en liten klistrig hinna på huden, helt avsiktligt, för att skydda huden från fuktförlust. Det kändes otroligt göttigt under vinterstormarna i november, när jag pulsade genom knähög snö för att ta mig till universitetet. Serumet har en svag söt doft, inget stötande eller så, och 2-3 droppar räcker för ett helt människoansikte.
  • Murad Anti-Aging Moisturizer SPF 30 (559 kr på Lyko): Detta har varit en stadig favorit i Casa Whinar, känns lite ledsamt att den är slut. Det är svårt att hitta fuktkrämer med SPF som funkar för fet hy med benägenhet till orenheter, och Mario Badescu har en variant som jag älskat länge. Denna älskar jag av samma anledning! Konsistensen är lite konstig och ”stum”, och bildar en vit hinna om man inte jobbar in den ordentligt. När den väl är inmasserad ordentligt så märks den inte av överhuvudtaget och har faktiskt en rätt bra förmåga att hålla huden matt under dagen.

4 Kommentarer

  1. Det där serumet låter lockande! Har halvfunderat på vad jag ska ersätta min C-vitaminessens från Lumene med (den du tyckte var för odryg) och det där kändes som en kandidat! Fast just nu lider jag av strikta köp-restriktioner så det kanske blir till vintern 2017. Jippi.

  2. Det finns inget som ändå är så härligt som tomma förpackningar 😀

  3. Alltså tänk om man hade ditt förråd av hudvårdsprodukter! Det är verkligen drömmen ?

  4. Fråga: hur hantera hår på överläppen? Trådar sedan en tid tillbaka men tycker det ser ”grönt” ut ganska fort… Pls help. Samt får ibland finnar på det området??? Är ljus i hyn med mörkt hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.