Daisy Beauty Expo 2017

Bland de absoluta höjdpunkterna på hela beautyåret är Daisy Beauty Expo, och i helgen var jag på tredje omgången. Som vanligt med alla Daisy Beautys arrangemang är det genomtänkt och välplanerat, ett jävla nöje från början till slut. Jag hade sällskap av Karin (smulsex), som också bodde hos oss hela helgen, fan vad mysigt vi haft det. Vill på förhand varna för att mitt språk är extremt platt och tråkigt i detta inlägg för att jag är helt enkelt inte kapabel att formulera intressanta meningar, men jag köttar på med lite bilder från några av ögonblicken under expon.

Karin hänger i Apoteket:s monter med Winta Woldai, toxikolog och vän.

Så jävla snygg monter ändå???

Håriga ghd bjuppade på styling. Karin påstod att hennes hår inte går att style:a så ghd ba I DARE U och satte henne i stolen. Titta så lysten blick! Det blev jättejättejättefint, har såklart ingen bild för jag… ja, jag vet inte hur jag ska avsluta den här meningen.

Även jag fick håret fixat. Jag är så jävla snygg!!! Fan otroligt.

L’Oréal Paris har en helt ny hårvårdsserie som heter Botanicals, 100% vegansk och med en drös roliga specialprodukter. Jag fick med mig Smooth Ritual, mot frissigt hår, ska testa och se om jag har något intressant att säga.

Linda (Linda Hallberg) står och andas på Amanda (Saffron Sugar) i Dior-montern.

Det var otroligt fint att få träffa Amanda – som inte är någon mindre än författaren bakom Saffron Sugar!!! En av mina bästa nya bloggfynd. IRL utstrålar hon grace, stil och intellekt, hon har dessutom impeccable taste, är en jävligt charmig och fin person och har också ett fejs man väldigt gärna vill klämma på. Hon har The Package!!

Efter stängning gick vi iväg till Hotell Kungsträdgården för att det var bara jävligt svårt att slita sig ifrån sällskapet. Jag har aldrig varit där, tror inte ens att jag lagt märke till dess existens, men blev snart varse om att jag kommer ta mig dit igen så snart jag kan. Notera den GIGANTISKA vertikala trädgården!!!!1

Öl, stickling och min mobil – tre saker som värmer min själ. Jag fick hjälp av hotellets concierge att ta en stickling, haha, han gav mig till och med en sax (!). Jag fick med mig något som jag antar är någon slags begonia.

Tre andra som värmer min själ: Karin, fotograf Sara Arnald (Sara Arnald) och Hilde (Hilde’s Closet).

Och Kicki (Kicki Norman) och Linnéa Öst (Arga Tanten) – och Camilla (Camellis), som jag inte fick bild på!

Dagen efter satt Smulis på vårt vardagsrumsgolv och försökte packa ner alla pressprover – vilken tur att hon hade mig som insisterade på att hon skulle ha med sig en tom resväska!

Oj vilken göttig helg. Det var allt! Nu ska jag sova i två år.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Så kul att få träffa dig också igen härliga människa. Jisses vad röd jag var i ansiktet av Pure Glow Treatment 😀

  2. Vilket härligt inlägg med fantastiska bilder. Så synd att vi inte hann träffas, såg dig swisha förbi ett par gånger. Själv syns ju inte hela mitt ansikte på bloggen, håller mig anonym pga av arbetet inom samma bransch som du studerar till 😉
    Daisy Beauty Expo är definitivt den mest magiska platsen att vara på, det är en ynnest att få vara inbjuden. Kicki, Sam och Gänget är bara så bra på det.

  3. Men guuuh! Tack för denna shoutout, har aldrig fått mitt ”package” så vackert beskrivet <3 Det var verkligen härligt och så fin stämning överallt. Jag önskar att jag hade pallat stanna på AW:n men var så mör och PMS-ig redan vid fyratiden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.