Melanin Queens och .FÄRG Collection lanserar ny baskollektion

**Inlägget är ett samarbete med .FÄRG Collection, läs mer om det i min PR-policy**

Tjena alla coola. Hoppas ni har det gött. Här kommer en nyhet jag ej vill vänta med längre:

Det råder inget överflöd av basmakeup i mörka nyanser. Det är ej nyheten jag vill förmedla, utan detta: nu kan man säga att livet för sminkälskare med mörka hudtoner blir några gram lättare, det finns faktiskt lite fler nyanser att välja på ute på den svenska marknaden nu!! Mina vänner på .FÄRG Collection har gått ihop med makeupartisterna Naboughal Secka och Amy Egerbladh, damerna bakom Melanin Queens, och tagit fram kollektionen Melanin Queens Selection, med utgångspunkt i sex nya nyanser: Asabea, Amy, Melina, Yadi, Nabou och Tereza. Jag fick se lite bilder redan i somras och blev så himla glad! Nu är produkterna alltså äntligen klara och man får äntligen skriva om ’et.

Kollektionen består av:

  • Foundations
  • Puder
  • Concealers/Correctors
  • Rouge
  • Contouring

… samtliga anpassade för goa fejs mörkare än ”Sand” eller ”Warm beige”, och med väl genomarbetade undertoner och djuphet. Jag har fått det till totalt 20 nya produkter, ej tråkigt med lite att välja på om en säg.

.FÄRG Collection Strobing Palette Dark

Jag har fått en av highlighterpaletterna, Strobing Palette Dark, som jag använder till ögonskugga, contouring, bronzer, osv. För mig är den för mörk för att använda till dess avsedda syfte, alltså som highlighter, så då får jag tänka till för att få det att funka för min hudton – ungefär exakt som mörka sminklovers alltid har behövt göra! LOL. Den innehåller de matta nyanserna Gräddkola, Honung och Knäck, samt de skimriga nyanserna Guld, Brons och Koppar. Det är en av de absolut mest användbara (och använda) baspaletterna jag har hemma, och den passar alla hudtoner. Superb pigmentering, som allt annat jag testat från .FÄRG.

Jag är så glad att .FÄRG Collection fattat poängen, att inte tro att man kan ignorera de tilltänkta användarna, helt slapphänt blanda till dåligt formulerade gråbruna foundations utifrån sin egna ljushyllta erfarenhet och helt utan att involvera mörka makeupanvändare i processen. Istället tagit fram produkterna tillsammans med expertisen!

Läs mer här! Och glutta på kollektionen här! Det är dessutom 30% rabatt på allt hos .FÄRG just nu!! Ett till utropstecken!

Puss & kram!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

2 Kommentarer

  1. Så himla bra att någon vågar sticka ut hakan och på rätt sätt! På tiden att någon tog fram en kollektion för mörkare hudtoner!

  2. Så bra att de verkligen satsade och tog fram en HEL kollektion i flera färger och undertoner istället för att ta fram 1 lite djupare foundationfärg och känna att en har gjort sitt. Big up FÄRG! och Melanin Queens! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.