TRE TOMMA: December

**Inlägget innehåller annonslänkar**

HEJ!!! Mellandagskroppen här. Det har tagit otroligt lång tid för mig att få ur mig text på sistone, vet inte varför, det känns dock som att jag tangerar för-mkt-stress-gränsen regelbundet sen senaste tiden, så jag har låtit bloggen vara nästan helt. P.g.a. flytt och sånt (ja, min vardag är fortfarande rubbad trots flytt för två månader sen) har jag inte haft särskilt bra koll på alla flaskor och tuber här hemma, men lyckades ändå ta slut på några produkter, som jag per legio ska gå igenom nu:

  • Elemis Biotec Skin Energising Day Cream (1125 kr på Hudoteket): En tvådelad dagkräm vars hudförbättrande egenskaper ska aktiveras när de två krämerna blandas i handen. Produktens claim är att den ska bistå med att skapa ”positiv cellenergi” i hyn, vad nu det betyder… (tror inte att det handlar om motivational quotes och rawfood-bollar, men är inte hundra). Jag fick det förklarat för mig på pressmötet, men känner inte att jag behärskar lingot helt, så vi lämnar det här tycker jag. Den innehåller hursomhelst massvis med fina ingredienser, bl.a. en hel del olika oljor och extrakt som patchoulifröolja, muskotkärnolja och andra som jag inte sett i så många andra INCI:s hittills. Konsistensen är en traditionell gelkänsla, men känns inte tunn eller rinnig som många andra krämer anpassade för kombinerad hy. Har inte förbättrat min hy nämnvärt, men har inte heller försämrat den. Tyvärr utan SPF och till ett ultrahögt pris. *pressprov
  • LdB Macadamia Oil Shower Gel (ca 25 kr i mataffären): En måttligt löddrande duschgel som doftar mysigt men är sjukt odryg. P.g.a. sin rinniga konsistens fylls hela handflatan innan man hinner reagera och följdaktligen är flaskan slut efter typ en månad. NEXT!
  • Elizabeth Arden Flawless Future Eye Gel (430 kr på Grand Parfymeri): En produkt jag köpte p.g.a. det positiva omdömet den fått i bl.a. Daisy Beautys recensionsdatabas. Specifikt anpassad för det yngre segmentet i ögonkrämsklubben, d.v.s. den gruppen som oftast ser trött ut p.g.a. svullnader och påsar snarare än linjer. Ska även vara lämplig för kontaktlinsbärare, vilket jag inte har något att invända mot eftersom att jag själv bär kontaktlinser (vilket jag iofs hatar, men det är inte ögonkrämens fel utan snarare mina torra ögon). När jag köpte denna var det en av de dyraste hudvårdsprodukterna jag köpt, den kostade över 400 kr, men jag var villig att testa nåt pricey just då. Jävlar vad länge den räckt, nästan två år!!! Förpackningen är superbt utformad, det är lätt att få ut en exakt mängd guck och själva gucket i sig absorberas fint av hyn och krullar sig inte till små korvar när man sminkar sig osv. Den har funkat bra på mina morgonsvullna ögon i kombination med en Dränerande Applikationstechniqué (d.v.s. att dutta in den med långfingret, muy complicado). Jag har verkligen gillat denna, men det blir ingen repurchase just nu p.g.a. har mkt annat jag måste testa här hemma.

Har nån testat nåt av detta? Let me know! Nu ska jag äta mer Panettone-kaka och kolla på fler George Michael-klipp.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.