Biodroga MD Anti-Blemish Stick

**Inlägget innehåller annonslänkar**

Jag har testat en hel del punktbehandlingsprodukter mot enstaka finnar, det har blivit många under åren. De allra flesta funkar dåligt, tycker jag, eller ja – dåligt som i att de gör varken från eller till. Häromveckan hade jag ett rejält utbrott på min vänstra kind, så härlig nostalgisk känsla att se ut som en tonåring i ansiktet igen. 🙂 Det var hursomhelst ett perfekt tillfälle att testa en ny punktbehandlande produkt, så jag hivade fram Biodroga MD Skin Booster Anti-Blemish Stick (239 kr på Hudoteket).

Det är en helt flytande lösning i en glasflaska, vit till färgen. Den ska appliceras vid behov, som en del av ens kvällsrutin (jag använde denna som sista steget, efter nattkräm). I locket sitter en penselapplikator som ser ut som en nagellacksborste. Jag försökte mig på att applicera lösningen på handen först, och sen på huden, istället för att peta med applikatorn direkt på finnarna – men eftersom att lösningen är flytande rann det bara över handen och inget hamnade i ansiktet, så jag gav upp och körde med applikatorn istället. Här får man bara ta det onda med det goda och köra på det ”ohygieniska” alternativet. Så – skaka flaskan och dutta lösningen där den behövs. Det kommer torka och bli vita pudriga fläckar i ansiktet, men det spelar ju ingen roll eftersom att det ändå är läggdags.

Vad är tyska för språk ens… fuckin krauts

Och vad den funkar bra! På första morgonen är utbrottet synbart mindre argt, och på andra morgonen är utbrottet blott en skugga av sitt forna jag. Det tar 2-3 behandlingar innan utbrottet lagt sig helt, skulle jag säga. Ibland mindre, ibland mer. Men man kan vara säker på att det funkar. Så glad att jag hittat denna! Den är helt klart pricey, men det är många andra helt verkningslösa punktbehandlingar också, så ja, you do the math.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.