Londontown

Londontown True to Form

Jag är hittills möcke imponerad av lacken från Londontown! Jag fick en hel drös på deras event i somras, och ännu en kollektion har letat sig hem till mig, så jag har hunnit provköra dem vid flera tillfällen nu under hösten. De har inte gjort mig besviken alls, snarare utmärker de sig på så sätt att de har en helt överlägsen hållbarhet och en otroligt fin glans – speciellt med tanke på att detta är traditionella lack som tas bort med vanlig remover. Jag får ut minst en veckas manikyr utan problem! Hållbarheten ska bygga på nån ny slags teknik som skapar en stark bindning mellan underlacket, färglacket och överlacket, så att de liksom sugs ihop och bildar en hård yta, istället för flera olika lager.

Lacken är 9-free (de innehåller alltså inte formaldehyd, toluen, DBP, formaldehydresin, kamfer, bly, xylene, parabener eller etylacetat) och är helt veganska och cruelty free. Enligt deras säljtexter ska lacken också stärka nageln, man ska alltså få bättre naglar EFTER att ha använd Londontown än innan.

Londontown Down to Dilly och Electric Avenue

Wow, hörrni… de är cruelty free och veganska, värsta grymma hållbarheten, och så är de fria från massa Läskiga Kemikalier – fan de har inte ens nöjt sig med att vara 3-free eller 5-free som många andra varumärken stoltserar med – de har dragit till med 9-free!! Finns det nåt de här lacken inte kan göra? Ja, detta är så att säga bara nagellack och inget som kommer att förändra varken världen eller ens ditt lilla liv – de kommer inte ens att hjälpa dig att komma ihåg att sätta mobilen på laddning över natten och de kommer sannerligen inte att få dig att leva i nuet eller ta tillvara på din fulla potential. Men bra nagellack är det, ingen kan komma och påstå något annat.

Londontown ska finnas på Åhléns City och på hemsidan, för den nyfikne. Pris ligger på ca 179 kr.

PUSS HEJ!

2 Kommentarer

  1. Jag har stått och pillat på dessa godingar på Åhléns, speciellt Down to Dilly, men aldrig vågat slå till pga en viktig aspekt: Hur Är Borsten? Köpte ett dyyyrt lack från Kure Bazaar i somras och när jag glad i hågen skruvade av korken hemma för att smacka på lite på naglarna så var borsten så där lång, smal och rakt avskruen à la morsans nagellack från 80-talet. Meget besviken :((((( men det var bra hållbarhet och typ samma hälsosamma inriktning som London Town, vilket bara gör det ännu mer irriterande att borsten var så kackig…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.