Vinnarna i horribla julklappstävlingen!

andy-dwyer-omg
Härmed presenteras de tre vinnarna i den extremt lyckade julklappstävlingen! De tre bästa (värsta?) bidragen är:

Liselotte
Min farfars glada gåva till min 20-åriga kusin, som äntligen önskat sig en grej han hade full koll på – en plattång! (Tjejen fattade tyvärr ingenting när hon öppnade paketet med denna: https://www.bauhaus.se/plattang-m-lang.html)

L
När jag var yngre var jag väldigt konstnärlig. Jag ritade och målade supermycket vilket släkten såklart hade koll på, och när jag var typ 13 fick jag utav min (också måleriintresserade) ingifta moster ett staffli. Enda nackdelen var att det bara var till låns. Det var alltså hennes staffli de slagit in, som hon ville ha tillbaka efter att jag ”testat och sett om det var något för mig”. Tack tack.

T
JAG gav en gång en kille jag var ihop med en TECKNING på en Gibson Les Paul för att ”det är en sån som Slash har”. Alltså en teckning! Som jag gjort själv! På en gitarr! För att Slash hade en sån? Jag är inte ens bra på att rita! Hahahaha. Dum i huvet! Han dumpade mig senare. Det kan jag verkligen förstå. I och för sig gav han mig en tekopp i ”tuff stil” så det gick kanske jämnt ut.

Ni som känns vid dessa bidrag skall maila mig omedelbums på annahita @ whinar.se, med namn och adress, så skickar jag vidare er info till folket på Luxplus så kan ert fria medlemsskap aktiveras så snart som möjligt.

Tusen och åter tusen tack till alla underbara som bidrog med sina horribla historier, ja ni fattar ju hur kul det har varit att läsa era kommentarer. Snart kör vi tävling igen, det här är ju kul!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

3 Kommentarer

  1. hahahhahahahhaaaa ”plattång” <3<3<3

  2. Alltså den första är ju för söt! Gull-farfar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.