Jag älskar internet!

61057f57-808e-425c-a05f-dba0861c9869

Bloggen låg nere i princip hela dagen för att min WordPress blivit hackad, jag hade total panik i fyra timmar och den femte timmen fick jag hjälp av tre sjukt generösa kodare! TACK Christoffer Larsson, Fredrik Wärnsberg och Martin Fredriksson för hjälpen!!! AAAH. Vilken lättnad.

Till mina fellow bloggkollegor vill jag vara tydlig med detta: håll era plugins, teman och installationer uppdaterade i senaste versioner. Byt alla lösenord regelbundet. Ja. Alla. Regelbundet. Använd inte samma lösenord på flera ställen. Nej. Inte ens två. Och TA FÖR I HELVETE regelbundna backuper av era utrymmen.

Så! Tillbaka till verkligheten. Imorgon kommer ett ytterst blygsamt tips som jag ändå tänker mig att många sminklovers kommer gilla.

En kommentar

  1. Nej gud vad obehagligt? Att folk på fullt allvar sitter och sabbar andras webbsidor bara för att vara jävliga, det är nästan pinsamt dåligt. Så skönt att det löste sig till slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.