U.N.D.E.R H.U.D.E.N.

under-huden2

Nu gäller det att rösta i Svenska Podcastpriset. Vår vän, allas syster, Kakan, har fått sin underbara podd Under Huden nominerad i kategorin Hälsa. Jag älskar henne och jag älskar hennes podd, speciellt avsnittet jag själv är med i, det är faktiskt riktigt bra. Hon är ett sånt intervjuproffs, och hon har sin människoälskande feministiska grundanalys med i allt. Med en genuin nyfikenhet för och stenkoll på sitt intervjuobjekt djupdyker hon i all things beauty – och exakt så mysig som hon framstår i podden är hon också i verkligheten.

Ge Under Huden den kärlek den förtjänar! Man kan rösta en gång per dygn, det är bra att veta! RÖSTA HÄR!!!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.