.FÄRG Collection har 30% rabatt på rubb and stubb hela helgen!

**Inlägget är ett samarbete med .FÄRG Collection, läs mer i min PR-policy**

annahita-favourites

HERREGUD ni dödar mig med era tävlingsbidrag! Kan tala om redan nu att jag kommer behöva tillbringa MÖCKE TID med att bestämma mig! Redan innan tävlingen älskade jag att få kommentarer, så fort jag ser den där lilla WordPress-ikonen i notifikationsfältet på mobilen får jag en sån go pirrig känsla i magen – YES! Nån har skrivit nånting till mig! Och nu när jag öppnar appen är det skrattfest varenda gång, haha denna tävlingsidé var fan bäst asså.

Nå, hursom. Black Friday är ju i full gång nu och även stjärnorna på .FÄRG Collection har ett erbjudande, faktiskt mer generöst än många andra; 30% rabatt på hela sortimentet (förutom redan nedsatta varor). Man måste inte panikshoppa heller, för erbjudandet gäller hela helgen, så jävla skönt ju. Tänkte passa på att dela med mig av mina fem bästa tips i deras webbshop:

  • Mineral Liquid Powder Foundation, 245 kr (ord. pris 349 kr): Oljefri high tech-foundation som funkar riktigt bra över storporig hy med ojämn hudton. Kapabel till extremt hög täckning, men ser inte kakig ut! Läs tidigare blogginlägg här.
  • Shimmer Palette, 417 kr (ord. pris 595 kr): Extremt goa pigmenterade skuggor, varav flera funkar asbra som highlighter på mörka hudtoner. Helt BE-satt av den längst ner till vänster, nyansen Guld.
  • Buffing Brush, 154 kr (ord. pris 219 kr): Blandar ut foundation snabbt som fan, perfekt för en lazy bum som gillar fin hy!
  • Kiss Proof Lip Liner i nyansen Paris, 133 kr (ord. pris 189 kr): Ja, ni vet att jag älskar denna. Jag använder den i princip varje dag. Passar alla. Smular inte. Sitter kvar tills du tar bort den. Perfekt formula. Min bröllisläpp. :’)
  • Hyperflex Shadow i nyansen Peppar, 105 kr (ord. pris 149 kr): Fan vad gött det är att få betalt för att skriva om produkter man älskar! Hahahah. Nä men på riktigt asså, detta är den bästa brynprodukten jag äger – jag har redan skrivit om den här, så läs vad jag tycker om den och se hur jag använder den! Jag har också börjat använda den som ögonskugga och fluffig sotig eyeliner.

Puss och kram och god helg på er, mina små böngroddar!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

2 Kommentarer

  1. Har fortfarande inte testat en enda produkt från .färg, är int det konstigt? Ska definitivt ha dina tips i åtanke när det väl beger sig!

    • Nä, det är inte så konstigt! Det är ju inte ett jättestort märke! Men har hittills älskat allt jag testat, hoppas du gillar det du bestämmer dig för att prova! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.