Din enda brynprodukt: .FÄRG Collection Hyperflex Shadow i Peppar

**Inlägget är ett samarbete med .FÄRG Collection, läs mer om det i min PR-policy**

farg-hyperflext-shadow-peppar

Hello it’s me, calling från andra sidan av kartongberget… Jag har ju fått en hel drös med grejer från .FÄRG Collection att prova, och nu tänkte jag fiska upp en av mina favoriter ur min neccessär. Bryn är ju ALLTID relevant, så låtom oss tala om det. Något som verkar ligga i tiden just nu är att inte sätta labelz på sina produkter och låta användaren använda produkten såsom hen behagar. Detta har .FÄRG efterlevt sen starten – och produkten som inlägget handlar om skulle jag själv i min enfald kallat för en ögonskugga, men den är egentligen ett pressat pigment som kan användas till, ja, allt. Vilket också namnet, Hyperflex Shadow, skvallrar om. Du kan bokstavligen använda produkten till vad du vill. Torr eller fuktad spelar ingen roll heller, och du kan även blanda upp den med ett mixing medium (t.ex. gammalt hederligt kranvatten eller .FÄRG:s egna Mixing Base) och få till en go eyeliner eller läppstift.

Nyansen Peppar använder jag alltså till mina bryn eftersom att det är en perfekt sval mörkbrun utan röda undertoner – men den är inte heller askgrå – bara mustig och djup och så jävla snygg! Jag har också fått lära mig en Mycket Speshul Applikationsteknique av deras makeupartist Rasmus Pettersson, vilken ser ut ungefär som följer:

20161031-dsc00106

1. Lokalisera dina ögonbryn. Generellt sitter de ca 2-5 cm ovanför ögonen. Hittar du dem? Bra! Borsta upp dem lite. Om du inte hittar några bryn, hoppa över detta steg. (Pro tip från Rasmus: för extra bra hållbarhet, t.ex. för oss flottisar, applicera lite foundation eller concealer över brynområdet och fixera lätt med lite puder.)

20161031-dsc00118

2. Ta en tunn tunn tunn tunn snedskuren borste och doppa i den torra färgen, applicera med lätt hand. Detta ger som en fin tonad grundfärg till dina bryn, men bidrar inte med särskilt mycket definition, bara extra djup i färgen. Här kan man stanna om man vill! Men…

20161031-dsc00130

3. … man kan också ta det ett snäpp längre. För mer definition, fukta ena hörnet av färgkakan med lite vatten och tjoffa runt borsten lite. Målet är att få till en konsistens som är rätt krämig och vaxartad. (Pro tip från Rasmus: ”Tänk Dipbrow-konsistens!”) Ta den snedskurna borsten, vänd den lodrätt och använd den yttersta spetsens precision för att få till riktigt tunna och väldefinierade ”strån”.

Keep bustin' lilla brynhjälte

Ta-daa! Fluffiga bryn! Jag är fan helt kär i denna metod och produkten är perfekt för ändamålet. .FÄRG håller just nu på att rulla ut massvis med illustrerade guider på deras sajt också, och självklart har de redan ett som handlar om ögonbryn, p.g.a. ingen makeupakademi med självrespekt struntar i bryn. Kolla här: Steg för steg-guide till perfekta ögonbryn.

Hyperflex Shadows finns bl.a. i .FÄRG Collection:s webshop, priset är 149 kr. Definitivt Whinar-approved!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

  1. Dyrt att läsa din blogg, köpte genast en i ”Nougat”. 🙂

  2. Wooowwza vad snyggt det blev!!! ??

  3. Hej! Min systerdotter som är 15, och ett halvt, och har så sjukt snygga ögonbryn att man nästan blir sur har önskat sig ögonbrynspomada i julklapp. Kan man tänka sig att en då kan köpa denna? Eller kommer hon tycka jag är en hopplös vuxen som inte kan något om smink? Kollade Anastasia men det var kanske lite väl pricy även om hon och ögonbrynen är värda det bästa. Själv har jag Wet n’ wild du tipsat om för länge sen men känns lite väl tråkigt att ge som present. Tänker jag kan printa ut detta som en instuktionsmanual också. Så får hon ju även dig i julklapp. Nästan det hade ju räckt i sig när jag tänker efter. Men hon håller kanske inte med…

    • Hej ditt gullo! Ja jag tror absolut att detta är en bra pressy till en 15-åring, speciellt en som gillar smänk! Anastasia känns fan lite väl uttjatade nu tycker jag… ex-TREMT gulligt att du vill ge mig i present också, vet inte ens vad jag ska säga!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.