Youtube-tips: Lucy Garland

Nej nu måste jag fan tipsa om mitt nya fynd – Lucy Garland. Jag borde kanske sparat denna till en fredagsfilm, men jag kunde inte hålla mig längre. Kolla! Denna stjärna! En Melbourne gal med en udda glans, en helt galen benstruktur – så otroligt fin och så SINNESSJUKT SKILLAD på dragteknik!

Det är alltid extrema draglooks som gör mig mest sugen på att sminka mig, men jag ägnar mig otroligt sällan åt utsvävningar av detta slag. Det är bara så jäkla tillfredsställande att titta på.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

  1. Den där seriefigurs-looken är så häftig, älskar de överdrivna ögonen. Och undrar stilla var jag får tag på en såndär kaninmössa?

  2. Alltsåååååååååååå <3<3<3<3<3

  3. åh hon är fantastisk! så gullig.

    ps. gillar du etat libre d’orange? finns på rea på nasty gal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.