Tips! Xerjoff sample packs på Gents!

**Inlägget innehåller annonslänkar**

Tjena hej! Jag är mitt i flyttkaos och har knappt en fungerande uppkoppling i nya lägenheten, men jag tänkte iaf lämna er med detta goa tips: Gents.se har fått in sample packs på många av Xerjoffs dofter – som de säljer med samtycke, nota bene – där man får en handfull vials på 2 ml (såna lite större, med spraymunstycke istället för en sån där äcklig liten plaststicka) samlat i olika kollektioner:

xerjoff-sample-pack

Xerjoff 1861 Sample Pack

Innehåller stjärnorna ur 1861-kollektionen: Zefiro, Renaissance (en underbar oljig och realistisk citrusdoft – inte lätt och fräsch utan ytterst aromatisk), Naxos, Uden, Nio och cigarrinspirerade Don från JTC-serien. 125 kr hos Gents.

xerjoff-oud-stars-sample-pack

Xerjoff Oud Stars Sample Pack

Med den himlastormande Mamluk (en klar favorit, som jag ju skrivit om här), Fars och Al-Khatt (som pikant nog doftar kobajs…….. och inte på ett dåligt sätt?!?!?!?!?). 95 kr på Gents.

Sjukt värt att prova på innan eventuell mega splurge på fullstorleken, som ju kan kosta över 2000 kr. Xerjoff är ju som bekant ett av mina bästa parfymhus och jag är numera i princip helt okritisk till allt som kommer därifrån… haha, ja en riktig blind spot – kanske inte något att skratta åt egentligen… hmmm… aja, jag önskar er en god och väldoftande dag i jordelivet.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

5 Kommentarer

  1. Thanx the lord!! Väntar på miljonerna, men alas

  2. Enabler!!! Ser så mkt fram emot att sniffa på dem när de kommer fram.

    • Sorry kan ej hjälpa’t! My gals need to know liksom.

      • Har helt förälskat mig i Don! Känner verkligen hela spektrumet av färsk cigarr, både den söta tobaken och det tunna tunna träpappret runt cigarren för att hålla fukten. MMM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.