KIT Beauty

kit

Jag tänkte avrunda denna vecka med en rolig grej jag gjorde tillsammans med KIT Beauty – dels en intervju (som bl.a. handlade om när jag var en fullfjädrad femininitetsföraktande misogyn och extremt manstillvänd ”feminist”), man kan läsa här…

”Jag var fast i föreställningen att man är ett puckat våp om man sminkar sig”

… och dels en liten snabb video på mitt bästa polerade minimalsmink, som man kan se här…

”Jag var fast i föreställningen att man är ett puckat våp om m…Årets skönhetsskribent trodde inte att det var okej att gilla skönhet för bara några år sedan. Idag förenar hon feminismen och skönhetsintresset – och har såklart blivit proffs på makeuptekniker i rasande fart. KIT Beauty bad Annahita visa hur hon gör sin basmakeup och fick en lektion i baking.

Läs vår intervju med henne här: https://on.kit.se/OY och spana in hennes teknik här: https://on.kit.se/OX.

Publicerat av KIT Beauty den 21 oktober 2016

Hope u like!

PUSS!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

2 Kommentarer

  1. Du påminner starkt om Kendall Jenner på stillbilden till videon! :hearteyes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.