Casa Whinar is relocating!

husarviken_norra_djurgarden_1600-talet
Efter många år i vårt älskade Hökarängen är det dags för flytt. Efter ett decennium i bostadskön landade vi ett förstahandskontrakt i det alldeles nybyggda Norra Djurgårdsstaden, vid Husarviken. Vi hamnar mycket närmare min familj nu, vilket känns sjukt viktigt för mig. Huset har odlingslotter på taket (!!!), ligger mellan city och nationalstadsparken, är helt nybyggt, har cykelavstånd till allt jag behöver, badkar och tvättmaskin (minns ni min besatthet av tvättmaskin???) och är ett jävla drömboende på typ alla sätt. Förutom hyran……………….. but we’ll make it werk!

Jag har längtat så jäkla länge efter detta och om en vecka kuskas alla våra små pinaler, inklusive parfymskåp och beautyskafferi, norrut genom stan. I flyttkaos kommer bloggen såklart bli lidande, men jag finns ju som vanligt på Instagram och Twitter.

PUSS HEJ!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

8 Kommentarer

  1. Grattis! Bor själv i Norra Djurgårdsstaden och trivs väldigt bra. Nära till city men kossor etc finns alldeles i närheten i den fina naturen 🙂

  2. Härligt! Två månader kvar tills vi tar vårt pick och pack och flyttar.

  3. Hahaahahahhaha asså din kärlek och ditt trånande efter tvättmaskin hade man ju LÄTT kunna göra en Hollywood-romcom om. Plus att jag hade sett den. Spår framtida blockbuster. ”Annahita sorterar det kulörta och vita”, ”TvättMachina”, ”Laudry and Order”, ”Tvättäkta kärlek” jag bara spånar titlar här.

  4. den pyttelilla gudinnan

    omg jag jobbar i norra djurgårdsstaden! tänk om jag ser dig!

  5. Åh men grattis! Har varit inne och spanat på de lägenheterna med i ren självtortyr och det verkar så mysigt!
    Ordet ’badkar’ har blivit så laddat för mig… jag ser dem i mina drömmar…en dag ska även jag vara stolt ägarinna av ett badkar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.