TRE TOMMA: The good, the bad and the classic

**Inlägget innehåller annonslänkar**

tre-tomma-okt-16

En go skörd!

 • Kiehl’s Liquid Hand Soap ”Coriander” (ca 150 kr på bl.a. Åhléns). En alldeles ljuvlig, lättflytande, väldoftande handtvål som inte alls känns uttorkande. Som med alla handtvålar tar de slut alldeles för fort, man hinner precis börja älska doften när man inser att EY VAFAN EN TREDJEDEL KVAR?!?!? Sagan är för kort. Koriander-varianten är extremt älskvärd för den som gillar gräsiga, friska och gröna dofter – den luktar inte som en tacokväll utan bara mmmmm. Extra plus för att de sätter namnet på doften inom citationstecken, det känns som att de gjort etiketterna i Word. *pressprov
 • Dr. Bronner’s Shikakai Soap Lemongrass Lime (ca 150 kr på Kicks). En som däremot gärna fick ta slut snabbare än snabbast var denna vedervärdiga historia från Dr. Bronner’s. Jag älskar handtvålar och använder alltid upp hela, även om jag hatar varianten ifråga, men jag ser liksom till att lida mig igenom hela jävla flaskan. Jag avskyr doften, det påminner varken om citrongräs eller lime utan bara en härsken grönsaksgryta. Alla Shikakai-varianterna har denna härskna botten. Dessutom är de otroligt uttorkande, nagelbanden knycklade ihop sig av sorg och den lämnar en smutsig jävla hinna i handfatet efter någon veckas användning. USCH!!!!!!!!!! *pressprov
 • Yves Saint Laurent Touche Éclat (375 kr på Grand Parfymeri). Det som jag aldrig trodde skulle hända har hänt – min Touche Éclat har tagit slut! Det kommer inget när jag klickar! DENNA UNDERBARA LILLA PENNA AV LJUS. En av få produkter som förtjänar den orimliga hype som omger den – ja det är sjukt vad denna är omskriven, men jag tycker fan att den håller måttet. Perfekt som highlighter och concealer under ögonen, räcker en halv evighet, blir aldrig kakig men sitter så bra.

Har ni testat den där hemska tvålen från Dr. Bronner’s? Eller är ni också fortfarande kära i Touche Éclat?

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

7 Kommentarer

 1. Yesss meeeer om handtvål :hearteyes:
  Om du pallar, kan du inte skriva några rader om just Pennan av Ljus som verkar vara något av en vattendelare? Faktiskt var just Touche Éclat mitt första lyxsmink. På darrande ben gick jag in på NK, tror fan det var första gången jag handlade där, och sa typ ”den där” pga kan ej franska. Det är väl snart tio år sen nu 🙂

 2. Tycker typ allt från dr bronners luktar äckligt förutom pepparmintstvålarna! Men alltså jag är så dubbel inför ysl touche éclat. Jag har väldigt oproblematisk hy så använder bara concealer under ögonen och där fungerar den perfekt men så dyr??? Och för mig tar den slut jättefort??? Tycker inte att jag använder särskilt mycket heller, bara något klick per sminkning! Så nu har jag en från Urban decay istället… Men saknar känslan av ysl…

 3. Hade sånt relate-moment när Kakan och Tommie X sågade touche eclait i Under Huden. Minns hur en ba sparade forever och sen ba ”meh?!” För tunn för att täcka, gled mest bara runt och tog slut DIRR. Vill resa i tiden och säga åt mitt 16 åriga jag att lägga pengarna på nåt roligare.

  • Haha ja den är ju verkligen inte täckande! Fick själv en aha-upplevelse när jag insåg detta. Kanske gillar man den bara om man inte har så mkt mörka ringar utan mest vill ljusa upp typ. Har ju jämt hört de där kritiska rösterna som ba ”Tunn! Mesig! Alldeles för dyr!!!”, men nu när min är slut saknar jag verkligen den.

 4. kan inte du skriva ett ride or die typ inlägg fast om hudvårdsprodukter?

 5. Jag älskar just den dr bronner tvålen – är den enda tvålen som INTE torkar ut mina tassar helt galet (har psoriasis på händerna) o visst doften kunde vara lite bättre men jag tycker absolut inte att den luktar illa – är roligt hur stor skillnad det kan vara..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.