USCH!

bjorn-axen-styling-powder
Ugh, ni vet när nånting verkligen skaver och förstör och det tar sån jäkla tid innan en fattar vad det är? Och sen när en lokaliserat problemet går det liksom inte att ta sig tillräckligt långt ifrån det?

Låt mig presentera: Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo. Detta är inte mycket till recension egentligen, borde vara tydlig med det redan här, haha. Men iaf, vissa kvällar har jag haft en sån ofattbar irritation i hårbotten, ja den är ju känslig, men denna terrorkvällar har varit värre än andra dåliga perioder för min hårbotten. Till slut la jag ihop ett och ett – ”Just det, jag använde ju torrschampot från Björn Axén imorse!!!” skrek jag till mig själv (tyst, i mitt huvud) en kväll. *det klirrande ljudet av en pollett*

kampa-brad

GTFO

Utöver faktumet att min hårbotten mår skit av denna produkt är den till råga på allt ett högst medelmåttigt torrschampo överlag, kanske är det t.o.m. dåligt. Håret känns pudrigt och dammigt och inte alls särskilt uppfräschat – detta är en förolämpning mot alla torrschampon där ute! Whinar säger: spara era slantar och köp nåt annat!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

8 Kommentarer

  1. Köp Lernberger&stafsing dryclean istället! Enda produkten någonsin som givit mig va-va voom-volym (har verkligen aldrig hänt innan), dessutom utmärkt torrschampo och har blivit sånt knark eftersom jag knappt behöver tvätta håret längre. Lööööve it. Plus finns i två bruna nyanser som jag tänker prova när flaskan jag har tagit slut. Slut på tips!!

  2. Plus att den luktar SKIT!!! >:(

  3. Jag råkade dock köpa Dryclean i svart eller mörkbrunt (ang kommentar ovan) och fy vad badkaret såg ut efter tvätt, plus mina fingrar när jag ”hållit på” i håret…

  4. Har du provat att använda apotekets hårbottengel? Jag har också känslig och torr hårbotten och tycker hårbottengeler funkar asbra!!! Lindrar klåda och stram hårbotten. Rekommenderar starkt!

  5. Mitt favorit torrschampo kommer från Barnängen, den är till och med snäppet bättre än Batiste och kostar endast 35:- 🙂

  6. Tack för tipset, ska aldrig köpa denna!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.