Jag ger smänktips i Metro + 20% rabatt på allt från By Terry!!!

**Inlägget innehåller annonslänkar**

20160924-untitled-1

Idag ska jag förbereda mig inför nattens manikyrsession på Bonniers Konsthall, men jag måste bara lite snabbt länka upp två grejer innan jag sätter mig ner med min make och äter pannkaksfrukost.

Grej nummer ett: den ljuvliga Flora Wiström (typisk girl crush) kontaktade mig häromsistens med en hel drös mycket roliga frågor att svara på till en intervju i Metro Creative. Nu är intervjun uppe och den kan ni läsa här:

METRO CREATIVE: Skönhetsbloggaren Annahita Yazdi ger sina bästa tips kring hudvårdsrutiner och skönhetsprodukter

 

Grej nummer två: jag vill också tipsa om att Skincity nu i helgen har 20% rabatt på ALLT från By Terry!!! Min favorit Hyaluronic Hydra Powder kostar nu 343 kr (omskriven i denna blogg ca en miljon ggr, se t.ex. Ride or Die makeup tag och Samples jag köpt fullstorlekar av, och the one that got away) och bästa ögonskuggskritan Ombre Blackstar (se recension: RECENSION: By Terry Ombre Blackstar ★✶✦) kostar 239 kr. That was all.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

 1. Hej Annahita! För det första: ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!!!!! Min absolut bästa plats på internet pga smink som killar hatar och vettiga åsikter är livets serum. Nu till min lilla fråga! Jag är en 22-åring med rejält hooded eyelids, vilket jag lärt mig att inte hata så intensivt längre men ändå kan tycka är lite knixigt, speciellt när det kommer till eyeliner. Jag är ganska bra på att måla eyeliner MEN problemet är att hur mycket jag än målar så SYNS det ju knappt om jag inte typ höjer på ögonbrynen om blundar. Fattar du hur jag menar? Och har du nå genialt tips?

  KRAM!!!

  • Du Annika, jag vet EXAKT vad du menar, jag har också rätt mkt hooded eyelidz. Det gör allt ögonsmink mycket mer besvärligt. Jag har hittat en jättebra tutorial, här:

   Generellt är mitt tips att inte lyfta brynet när du sminkar dig, utan slappna av och titta rakt fram så har du bättre koll på hur sminket faktiskt ser ut!

 2. Hej Annahita!

  Anledningen till varför jag började följa din blogg beror på att du hade smink, politik och juridikstudier, allt i ett! Jag började intressera mig av juridik vid gymnasiet och har velat studera det ett tag. Min tanke är att börja studera nästa höst men har ett dilemma nu. Jag har börjat intressera mig allt mer och mer för ekonomi och undrar om inte det kan vara det rätta för mig. Problemet är att jag är lika intresserad av båda två och vet inte riktigt hur jag ska göra. Det som drar mig undan från att studera juridik just nu är tanken på att inte få ha ett kreativt jobb. Det jag undrar över är om du har några tips till mig? Vad hade du tänkt på i min sits? Jag vet att det är lång tid kvar, men en massa tankar går genom huvudet just nu på mig. Jag vill ju såklart jobba med min passion i livet, men just nu vet jag inte riktigt vad det är som jag är passionerad av.

  Ville även tacka dig för en bra blogg! Och även tillägga att jag köpte By Terry pudret nyligen (din förtjänst ;)) och tycker verkligen om det 🙂

  • Åh, så klurigt… det där är ju värsta svåra frågan som jag inte är säker på att jag kan svara på! Oavsett vad kommer jag ju alltid att säga JA till juridiken – om du är intresserad av det kommer det att gå bra! Sen är ju juridik och ekonomi ganska besläktade och har en hel del beröringspunkter under utbildningen. Det finns en del valbara kurser med mer juridikfokus eller mer ekonomifokus oavsett vilken utbildning du väljer till slut.

   Jag skulle säga att dina möjligheter att ha ett kreativt jobb i framtiden är större med en juristexamen än med en civilekonomexamen. Juridiken är en gedigen utbildning om ALLT som är bra att kunna, medan ekonomi verkar vara mer isolerat som ämne. Om du är osäker på vad som är din passion kommer du oavsett ha nytta av en juristexamen! Ingen tvekan! 🙂

   Hoppas du gillar By Terry-pudret! 😀 Kram!!

   • Åh, tack för ett sådant bra svar! Blir lite lugnare av att höra det 🙂 Ja, By Terry-pudret är grymt! Det är nog det bästa jag har testat, snäppet bättre än Laura Merciers löspuder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.