Jag medverkar i Insomnia Opening Night på Bonniers Konsthall

insomnia_opening_web

Det här är ett annorlunda jobb för er gamle flottdrottning! Bonniers Konsthall öppnar sin nya utställning Insomnia nu på lördag, med en vernissage som håller på hela natten – eller ja från solnedgång till soluppgång. Jag medverkar i ett performance vid tre tillfällen under natten (solnedgång, midnatt och soluppgång), som går ut på att jag dels ska måla på människonaglar, och dels på en del av utställningen! Fan vad fett! Jag var där nyss och tittade, det kommer bli riktigt bra. Det liknar inget annat uppdrag jag haft och jag längtar efter att få köra igång! 

Och fri entré! It’s a good thing! Hoppas vi ses där!

insomnia

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

4 Kommentarer

  1. Nääee fan vad häftigt!!! Ses där 😀

  2. Orelaterat till inlägget, förlåt! Har du hört nåt om eller själv testat Kat von D Lock It Foundation? Såg en på youtube prata om den och hon sa att den verkligen var toppen för flottisar. Blev nyfiken på du vet nåt mer. Tusen tack för bästa sminkbloggen!

    • Heeeej! Ingen fara! 🙂 Jag hade den en kort period men gav bort den till en kompis för att den var alldeles för ljus för mig… så jag har inte riktigt testat den ordentligt faktiskt! Men har hört mycket gott om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.