Ride or Die Makeup Tag

**Inlägget innehåller annonslänkar**

ride-or-die

Häromsistens blev jag taggad av Karin på Stilbloggen att göra en egen version av Ride or die make up tag, dvs. våra tried and tested produkter som man inte vill vara utan, ni vet de där som alltid funkar när en inte pallar tänka, eller om man strandar på en öde ö (har personligen alltid haft svårt för att tänka i såna definitiva termer som Öde Ö, men jaja man får väl anstränga sig lite för skojs skull). Inga nya kärlekar alltså, utan sånt som använts under lång tid och visat sig vara riktigt pålitligt. Fett kul iaf! Jag fick tillfälle att tänka till ordentligt på vad det är jag faktiskt använder om och om igen, så det var nyttigt. Här är min lista. Precis som Karin kör jag den korta varianten med åtta produkter.

★ Foundation

Nu har jag en liten revival med min gamla favorit Revlon Colorstay for Combination/Oily skin. Jag älskar den för att den funkar. Jag hade en perfekt basrutin förrförra vintern som involverade denna applicerad med en Beauty blender och det såg fan alltid fint ut! Jag hade kunnat välja nån av mina lyxigare favoriter (dvs. Dior Diorskin Forever eller Guerlain Tenue de Perfection) men det känns ju dumt att ha med sig svindyr foundation till en öde ö. (159 kr på Eleven)

★ Concealer

Urban Decay Naked Skin Concealer har inte svikit mig alls – jag har ”Light warm” under ögonen och ”Light neutral” som concealer i resten av ansiktet. De lägger sig inte i linjer och veck, de löses inte upp av flott osv, utan sitter där jag applicerat dem hela dan. (206 kr på Feelunique)

★ Puder

Ni vet svaret!!! By Terry Hyaluronic Hydra Powder *still the one* :’) (429 kr på Skincity)

★ Rouge

PÜR Blush i nyansen Savvy. Underbar färg, perfekt lyster, grym hållbarhet. Jag använder den hela jävla tiden! (200 kr på Eleven)

★ Mascara:

Jag har ingen favoritmascara!!! Fifan alltså. Denna kategori utgår, och ersätts av:

★ Highlighter

Utan konkurrens är PÜR Afterglow den bästa highlightern. Älskar älskar älskar. Jag har en liten släng av hit pan-panik, ni vet när man känner på sig att snart kommer aluminiumbottnen slutligen att bryta igenom och slutet är ett faktum… (325 kr på Hudoteket)

★ Bryn

Eylure Brow Palette är fortfarande min favorit. Den är så perfekt i sin formula, alla tre produkterna är användbara och färgerna är utmärkta (inga röda toner!). (117 kr på Feelunique)

★ Läpp

Oj vad svårt!!!!!!!!!!!! Jag känner att ett riktigt gött läppbalsam är mest mångsidigt men det räknas kanske inte som smink, så då får vi ta ett läppglans. Min all time favorite är helt klart bareMinerals Marvellous Moxie i Smooth Talker (279 kr på Skincity).

★ Verktyg

Såklart en Beauty blender (199 kr på Eleven) till foundation, och till puder väljer jag helst Real Techniques Contour brush. Den är kanske inte avsedd för puder, utan snarare highlighters, contours och bronzers osv, men jag tycker att formen och fastheten är perfekt för puder. Borsten verkar inte finnas att köpa separat utan kommer som en del av ett kit som heter Core Collection. Jag haffade mitt kit i London för tre år sen och är fett nöjd med det köpet! (349 kr för hela kittet på Eleven)

Jag taggar Kakan, Benafshe och Smulis.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

7 Kommentarer

  1. På tal om PÜR, har du testat deras Fully Charged mascara? Det är typ den första mascara jag har känt WOW inför, så himla maffig (men funkar ändå till vardags) och sitter bra utan att smula. Tips tips om du ej testat, du verkar ju gillar PÜR : :kiss:

    • Jag har faktiskt provat Fully Charged men är inte helt övertygad… men ska prova den igen ordentligt nu när du pratar så fint om den!!

  2. Testa eyekos mascaror! Svinbra och sitter utan att smula en smula på hela dagen!

  3. Hallå! Ville mest säga att jag tycker din blogg är väldigt bra, så du vet!

  4. Apropa den där beutyblendern, hur fasiken tvättar man den? Jag är radlös och litar blint pa dig! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.