3 x honung och Skincitys feta gåva på köpet

**Inlägget innehåller annonslänkar**

3-x-honung
Honung och freebies är man ju… ja, extremt svag för. Vi börjar med honungen. Jag blir ju riktigt sjuk i huvudet av en bra honungsdoft. Jag minns med värme en duschkräm jag köpte på L’Occitane i Malaga för säkert fyra år sen nu… den både såg ut och doftade som honung och jag snålade på den in i det sista… fan vad jag saknar den alltså… Men in kommer nya hjältar! T.ex. dessa tre:

 • Neal’s Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream (139 kr på Skincity). Jag har tidigare nämnt handtvålen i den här serien, som jag älskat så mkt. Honung och essentiell olja av apelsin doftar liksom inte illa. Extremt fin konsistens, samt a lil sum-sum för Stockholms bin (NYR adopterar bin hos Bee Urban för varje såld Bee Lovely-produkt!) (ett mer rättframt sätt att uttrycka det är att NYR bidrar med pengar till Bee Urbans bikupor). Krämen är rätt kraftig så den kommer passa perfekt när kylan kommer.
 • Clarins Instant Light Lip Comfort Oil (169 kr på Skincity). Den här läppoljan kommer väldigt nära det jag saknar i den där gamla duschtvålen från L’Occitane; den både ser ut som och doftar honung. Läppoljor brukar vara ganska tunna och vattniga tycker jag, men den här har nåt nästan vaxigt i formulan, som gör att den sitter kvar och inte bara rinner ner över fejset. Extremt lyxig produkt som är essensen av microlyx i vardagen.
 • Apoliva Duschgel Argan/Mandelolja Honung (59 kr på Apoteket). Årets bästa budgetkap? Kanske? Jag fick hem den här duschtvålen i våras, i samband med prisutdelningen av Årets skönhetsskribent, och tänkte inte speciellt mycket på den eftersom att – tja – JAG VANN PRISET?!?!?!? *fortfarande rörd* Förpackningen är himla oansenlig, inte speciellt snygg, men inte ful heller liksom, den bara gör inget väsen av sig. Doften inuti dock….. HOLY MOLY!!! Mandelolja, honung, tänker också på aprikoser? Den är helt fantabulous och jag har inte tröttnat. Tack och lov har jag en badolja i denna serie också, tänker ligga och sjuda i den hela vintern.

3-x-honungx
Jag såg förresten att Skincity nu har höstens stora GWP tillgänglig! Denna har ju en tendens att skapa en viss hysteri hos hudvårdslovers när den kommer ut – GWP är alltså en Gift With Purchase, och för alla ordrar över 950 kr får man tio travel size-produkter på köpet:

Elemis White Flower Make-up Remover 28 ml,
Maria Åkerberg Olive Cleansing 30 ml,
Dermalogica Multi-Active Toner 50 ml,
Peter Thomas Roth FirmX Peeling Gel 30 ml,
Paulas Choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum 5 ml,
Clarins Multi-Active Nuit Revitalizing Night Cream 15 ml,
By Terry Baume de Rose Lip Care 2.3 g,
Verso Reviving Eye Mask 1 st,
Kerstin Florian Fuss Balm 30 ml,
Cicamed Body Tangerine Vanilla 25 ml

Jag är intresserad av exakt allt utom PTR-gelen som jag är riktigt skeptisk mot (har skrivit om den här). Men asså By Terry Baume de Rose? Ögonmasken från Verso? Paulas Choice-serumet! Nattkrämen från Clarins! Den extra girige blir också glad av att veta att man kan kombinera andra rabatter med gåvan, så t.ex. 20 % rabatt på Peter Thomas Roth, Kerstin Florian, Darphin, Phytomer och Synchroline, eller 2 för 1Clarins Instant Light Lip Balm Perfector, osv etc mm, ja det är bara att köra, nu är tiden för att få riktigt mycket beauty för pengarna.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

10 Kommentarer

 1. ÄLSKAR serumet från PC! jag vill bada i det. köpte ett prov på det från skin city och jag vill aldrig att det ska ta slut. :hearteyes:

 2. Aagh! Du fick mig att shoppa loss på skincity, antar att jag får leva på luft och kärlek resten av månaden ?

 3. OK HAR LETAT i ditt arkiv men hittar inte nåt. Det är nämligen så att helt out of the blue har min panna blivit flottig. Har innan sett mig själv som en torris, får bara typ 2 finnar / månad men nu så har jag ett helt gäng på g. Kan det bero på..:
  1. slarv med fukt?? fast har ändå använt fuktmask ett par gånger det senaste….
  2. brist på bha – har inte haft detta under hela sommaren
  3. SPF som jag använt en del pga vistas vid havet och mkt fint väder!! egentligen är detta det som är den största förändringen jag gjort
  4. har även varit ute och rest i flera veckor, men flottheten har uppkommit nu vid hemkomsten – kan det vara nåt med det????
  Och till sist – vad gör jag tycker du????
  KRAM FRÅN NY LÄSARE AV DENNA OERHÖRT VÄLSKRIVNA BLOGG!!! e väldi tacksam för svar <3 <3 och ska leta vidare i arkiven men saknar sökfunktion på bloggen, kanske måste leta efter det också hehe
  ps. e 18 dvs ung osv kanske bidrar nåt till ekvationen

  • Hej Tilde! Wow spännande kommentar! Jag skulle säga att du verkar ha väldigt bra koll på din hy, jag tycker att det låter som att alla de där orsakerna du radade upp är relevanta för din pannas nyfunna flottighet. Mitt bästa tips är att hoppa på BHA-tåget igen, det borde ha en bra effekt!

   Tack för tips angående sökfunktionen, den är lite dold men den finns här i högerspalten! Kanske kan flytta upp den lite så den syns bättre…

 4. Pastellkatten

  Hej,

  1. TACK för tipset om GWP-grejen från Skincity. Var på väg att beställa därifrån bara några dagar tidigare men fegade ur av någon anledning men med massa roliga saker att testa helt gratis fick det snabbt bli en beställning på saker jag ändå behövde. Så tack tack.

  2. Den där PTR-gelen.. Nu har jag inte testat den (än) men jag undrar om den inte kan vara samma typ av produkt som de där aqua peel-produkterna från asien? T.ex. denna: https://www.amazon.com/Cure-Natural-Aqua-Gel-250ml/dp/B001ABLKK2
  Av din beskrivning verkar de användas och fungera på samma sätt. Det blir ju en peelingeffekt när produkten (kanske även huden?) korvar sig och någon kemisk reaktion verkar ju hända som får detta att ske. Har testat två varianter från Japan och de känns rätt kemiska. Innehållet är för mig tyvärr oklart pga språket..

 5. Älskar också honung, tack för tips! Läppgrejen låter ju helt optimal. Handkrämen med förresten. Har du någon favorithonungsdoft när det kommer tillparfymer? Tycker jag testar mycket men kan inte komma på att jag stött på någon som är en tydlig (och god) honungsdoft.

  • Asså ja! Knasigt nog så älskar jag The Body Shops Honeymania EdT! Den enda produkten från TBS som jag inte ogillar typ?!?!? Testa den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.