Intervjuad i tidningen SOLO

20160914-farg-collection-4-2
När jag var på möhippa i Warszawa i somras blev jag uppringd av fina och kloka Katarina Muhr, chefredaktör på SOLO (idag på Daisy Beauty!), för en intervju ooooom…???? Smänk och feminism såklart! Jag satt på ett mycket chict koshercafé i Warszawas biznizkvarter och fikade samtidigt som jag snackade med Katarina, som ställde så kloka och bra frågor. Jag var lite vimmelkantig efter att ha stigit upp kl. 04:30, åkt till fuckin Skavsta och sen hamnat i ett extremt varmt Polen och hade liksom precis landat. Jag är en sån sloth när det kommer till resande – jag är absolut inte en sån där effektiv person som kan checka in på hotellet efter flighten och sen ränna ut på stan, utan jag måste *VIIIILA* i typ en timme innan jag ens kan prata. Men inte denna gång! Det var bara att sätta sig i skuggan, peta in headsetet och sätta igång med snacket. Är därför lite förvånad över att jag framstår som relativt vettig i artikeln!

(Har vi förresten pratat om hur billigt det är med sån här microlyx i Warszawa? Jag tog en cappucino och en croque madame för typ 50 kr, på ett ställe som i Stockholm hade velat ha typ 120 kr för samma…)

Här satt jag på Charlotte Menora Chleb i Wino, med extremt dewy skin och en cappu i nyporna.

I samma artikel blev även Kicki Norman på Daisy Beauty och etnologen Karin Lövgren intervjuade, så himla bra expertpanel faktiskt, om man får säga så. Jag hoppas att artikeln kommer ut online snart, då kommer jag såklart länka till den så kan ni läsa! Det är lite knöligt att fota av hela… 😐 Värdelöst inlägg… aja. Köp tidningen då! Eller leta efter den när ni är hos gyn.

20160914-farg-collection-2-2

20160914-farg-collection-3-2

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

3 Kommentarer

  1. Så glad när mina bästa powerpersoner får uppmärksamhet i media! Längtar tills du får mittuppslaget och sprider din smartness. <3

  2. Anna Gustavsson

    Hallå! Tänkte bara tipsa om att det är 20 % på hela Peter Thomas Roth-sortimentet på skincity, du kanske gillart!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.