Löshår! Det är kul!

**Inlägget innehåller annonslänkar**

I helgen var jag på födelsedagsfest med typ åtta tjejer, sex flaskor bubbel och två bibbar vin. Min vän Bella på Det kostar en flaska vin, som fixade mitt hår på bröllis, var också där, och hon instruerade mig att ta med mitt löshår. Jag har ett paket löshår från Rapunzel, såna clip-ons i sju delar i färgen Coffee Brown (990 kr på Rapunzel), och Bella har ett likadant som hon tog med sig – vi satte alltså i TVÅ PAKET löshår!! Sen tuperade hon lite och lockade och sprayade och det blev såhär jävla mega:

ett hår
Av antalet selfies jag tog den kvällen kan man med lätthet dra slutsatsen att jag nog tyckte att det var rätt fint (jag la upp TRE stycken på Insta, jag kunde helt enkelt inte sluta). Jag kände mig som en miljon dollar. Jag skrev ju häromdagen att jag köper skönhetsrelaterade saker ytterst sällan – parfymen jag skrev om då, samt detta löshår utgör undantag. Jag köpte löshåret i våras för att kunna ha på bröllis och jag är obv mycket nöjd över det inköpet.

Eftersom att mitt naturliga hår är så fjösigt blev jag nästintill personlighetsförändrad av det här löshåret – jag har kanske aldrig känt mig så fin som när Bella fixat mitt hår med clip-ons? Det kändes som att ta på sig en kungakrona eller en riddarrustning, plötsligt kände jag mig som en person som kan kräva saker och bestämma över folk, hahahaha ok inte riktigt. Men wow är ordet. Jag önskar att jag var lika duktig som Bella på att fixa det såhär fint.

Haaaaaiiirrr extensions ❤️❤️❤️ follow this fabulous queen, Årets skönshetsskribent!! @whinar.se

A photo posted by Isabella (@detkostarenflaskavin) on

Ja fy fan, jag säger ofta det men det tål att upprepas; jag blir fan bara snyggare med åren.

Vi åt lasagne, drack oerhört mycket bubbel, vi hade högläsning ur Tone Schunnessons debutroman Tripprapporter och jag blev helt tårögd av hennes språk. Jag kom hem klockan fem på morgonen – minns inte senast det hände.

Det var allt!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

6 Kommentarer

  1. Isabella aka detkostarenflaskavin

    Har så många planer för framtida fab uppsättningar med dig och ditt löshår!! Haha ?

  2. Woow det ser helt fantastiskt ut! :hearteyes:

  3. Wow! Vad snygg du var 🙂 Inte för att du inte är snygg i vanliga fall, men extra fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.