”Några” foton från bröllis

För nån vecka sen levererade Bruno de första bilderna från bröllis, fan vad jag hade längtat efter att få se dem! Här är ett litet urval och jag vet att många av er är peppade på att se! Ni som är ointresserade kan klicka bort detta inlägg för det innehåller 20+ bröllisbilder och inget mer, haha.

Framöver kommer jag såklart blogga om sminket, håret, allt! Jag tänker mig ett separat inlägg om sminket och ett om håret (men den uppmärksamma ser redan nu att det förstås var Bella på Det Kostar En Flaska Vin som gjorde håret!) Men nu är det bildfest.

DSC_0285 DSC_0385 DSC_0421 DSC_0441DSC_0448DSC_0452DSC_0468DSC_0548 DSC_0579 DSC_0593 DSC_0631 DSC_0789 DSC_0807 DSC_0857 DSC_0864 DSC_0892 DSC_0940 DSC_0949 DSC_0954DSC_0981 DSC_0986DSC_1015 DSC_1033 DSC_1062 DSC_1115 DSC_1303 DSC_1322 DSC_1347 DSC_1379

Fan vilken underbar dag det var! Tänk att Eric är min man nu. Jag är hans fru. Fru. Det känns å ena sidan helt surrealistiskt eftersom att jag aldrig i mitt liv föreställde mig att jag skulle bli någons fru – men nu när jag är det så känns det också helt naturligt, allt är precis som vanligt (förutom att Eric just nu dras med en rejäl jävla man cold). Jag älskar mina nära och kära så mycket, alla de där fejsen på bilderna är medlemmar ur min gigantiska familj – vissa med ett medfött medlemsskap, andra har vi fått välja in. Älskar varenda en. Familj är allt.

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

9 Kommentarer

 1. ÅHHHH så vackert, blir fan tårögd här! <3

 2. Åååh vilka drömmiga bilder!!! Väntar med spänning inlägget om bröllisbeautyn :hearteyes:

 3. Nä så vackert börjar ju fan grina!!! Ser verkligen fram emot följetong med massor med inlägg om bröllopet pga ÄLSKAR bröllis!!! Även mkt nyfiken på vilken parfym du bar samt vilken Eric bar under dagen!! Can’t handle hur jävla fina och gulliga ni är tillsammans!

 4. bild nr 12 uppifrån: du är så jävla fin att jag va tvungen att spara bilden till min pinterestlista ”that’s bjooooooodifol” där jag bara sparar riktigt fina grejer!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Amazing! Jag bar på bröllop igår och alltså, finns det något vackrare än kärleken som når ut i sin fulla glans vid bröllop? Är säker på att jag bölat i högan sky även om jag bedunnit mig på ditt!
  Jag har en fråga som inte rör hud & smink idag.. Är lite nyfiken på vad du jobbar med? Studerade något inom juridik har jag för mig att jag läst i något tidigare inlägg. Vad är din dröm? Och din man, är han inom IT eller byggare? 😉 Själv har jag arbetat inom först psykiatri, försvarsmakten & nu hälsokost i ett par år. Ska börja läsa hälsovetenskap & biovetenskap om någon vecka. Kan ju inte begära svar på mina frågor utan att bjuda lite på mig själv, liksom! Ha en fin vecka! Kram

  • Hoppsan, älskar min iPhone som vid upprepade tillfällen skapar egna ord, ursäktar. Kliar i mig att läsa min skickade kommentar då jag är lite utav en språkpolis haha

  • Hej! Åh vilken fin kommentar haha! Jag är fortfarande studerande, håller på att avsluta min utbildning just nu. Jag ska skriva uppsats i arbetsrätt och drömmen är såklart att få utvecklas inom det rättsområdet också! 🙂 Min man jobbar som chefredaktör på Politism. Du verkar för övrigt ha ett fett spännande arbetsliv bakom dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.