Budgettips för budgetlips! Yves Rocher Radiant Lip Crayon

**Inlägget innehåller annonslänkar**

yves rocher radiant lip crayon
Här har ni nåt gött under hundralappen för att pynta köttremsorna runt munnen som annars kallas för läppar. *bra sälj* I våras var jag på ett fint litet pressevent som Linda Hallberg hade tillsammans med Yves Rocher, och där presenterades bl.a. ett nytt läppglans i stiftform; Radiant Lip Crayon (99 kr hos Yves Rocher). Jag fick med mig två färger hem, mjukt malva-lila Mauve Tendre och hallonröda Rouge Flamboyant. Framförallt den sistnämnda har gått varm under sommaren, den är fan perfekt!

För det första är förpackningen helt i sin ordning. En stadig, rejäl liten krita i tjockt plastmaterial. Jag vet inte HUR många sminkprodukter i kritform som orsakat mig en miniaggression för att locket spruckit och därför slutat vara användbart. Jag tror att man måste ta till rejält mycket våld för att ta sönder locket i detta fall.

yves rocher radiant lip crayon2

IMG_0199

Tack för lånet av läppar, Viola! Bild från Killer Colours.

För det andra är det en superfin formula – konsistensen känns som en miljon dollar och landar fint på läpparna. Det liksom lägger sig över alla små strimmor och streck och ojämnheter. Konsistensen känns tjock och geléaktig, inte alls rinnig eller tunn, och sitter därför riktigt bra. När glansen försvunnit efter ett tag sitter också en del pigment kvar.

För det tredje… ja, priset. 99 spänn. För en produkt du kan använda vid exakt alla tillfällen, oavsett hur du är sminkad i övrigt och oavsett vilket skick dina läppar är i. 99 kronor för s.k. prima vara!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.