Tack för lindring av klädångest

**Inlägget innehåller annonslänkar**


Hoppla, bloggen låg nere i några timmar under förmiddagen pga malware, men nu är den uppe igen! Vi firar med ett jävla OUTFIT-inlägg!!! WHAAAAAAAAAAAT

För två helger sen flög vi ner till Köpenhamn för en nära väns bröllis, fy fan vad underbart det var! Jag grät mig igenom hela kvällen, vi höll också ett tal (!!! framför åtti pers !!!) och vid midnatt sparkade jag av mig skorna och tillbringade resten av natten på dansgolvet. Det var ett perfekt bröllop, trots ondskefullt regn och blåst, och jag kände mig fett fin i den rara ensemblen från Bik Bok som ni hjälpte mig att välja. Det blev blusen och byxorna med ett riktigt ljuvt blommönster, tillsammans med ett par äckligt höga platåsandaler som jag fyndade på rea hos Bubbleroom. I min klohand håller jag en liten clutch i nåt slags holografiskt material, som jag tror är en sminkneccessär egentligen, men den fick jag i ett pressutskick från Monki iaf.

Kände mig så fin och damig! Damig, hörrni! Det är en känsla jag inte känner så ofta. Puss och tack!

XOXO, A
Följ WHINAR.se på Bloglovin’ eller RSS
och ge mig lite kärlek på Facebook!

 

En kommentar

  1. Jättefin! :hearteyes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.